'İnci Taneleri'nde Şok Gelişme! Yeni Sezon Ocak Ayına Ertelendi!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,907
Puanı
1,060
65a68182890a919c6e349497.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri'nde şok gelişme!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç'in paylaştığı yapım 44. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Eylül ayında ekrana dönmesi beklenen dizi, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler dizisini çekecek olması sebebiyle Ocak ayında yeni sezonuyla ekranda olacak.

Ayrıca diziye Mahun ve Arcan karakterlerini canlandıran usta oyuncu Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz'in sezon finali ile birlikte veda ettiği öğrenildi.​

1755118501615.png

Kaynak:
TGRT Haber​

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Çok yanlış. Seyirci Ocak'a kadar diziyi unutabilir. :D Ya da başka olumsuz şeyler olabilir. :D

Çarpıntı'nın ve Veliaht'ın da rakip olacağı söyleniyor.

Hudutsuz Sevda yeni sezonunda kitlesini korursa ve bu iki dizide reyting korursa bence hiç dönmesin daha iyi. Yeni sezonda zaten 10-15 bölüm max devam eder diyordum da, bu hamle ile iyice şansı düştü. Adam akıllı diziyi bitircektiniz AB-ABC1'e bakıp yeni sezon mu olur...

Çarpıntı'nın ve Veliaht'ın da rakip olacağı söyleniyor.

Hudutsuz Sevda yeni sezonunda kitlesini korursa ve bu iki dizide reyting korursa bence hiç dönmesin daha iyi. Yeni sezonda zaten 10-15 bölüm max devam eder diyordum da, bu hamle ile iyice şansı düştü. Adam akıllı diziyi bitircektiniz AB-ABC1'e bakıp yeni sezon mu olur...
Aynen öyle. Bu dizi bitirilmeli idi. Revize yiyip Eylül sonu geri döner bence.

• Aynen
Reactions: Alemdar
Enteresan bir gelişme. Zaten İnci Taneleri’nin tüm sezonu çıkaracak senaryosu yok, Yılmaz Erdoğan için bahane olmuştur Organize İşler.

Yalnız bu olay tutarsa kanallar uygulamaya başlar belki :A Sonuçta dizi erkenden yayından kalkmamış oluyor, Haziran’a kadar devam etmiş oluyor :A

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Saçma bir karar. Önden bölüm çekilmeyecekse bu insanlar 4-5 ay işsiz mi kalacaklar. Yeni projelerde yer almalarına engel bu durum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Benim ne kadar sevmedğim isim varsa kadroda o yüzden hiçbir zaman ilgimi çekmedi ama bu dizi zaten bitmeliydi sezon sonu ki bitecekti zar zor yeni sezona ikna ettiler Yılmaz Erdoğan'ı.