TRT 1'den Yeni Dizi: Cennetin Çocukları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,427
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GyPTd2WWgAAbsyf

TRT 1, Motto Production imzalı 'Cennetin Çocukları' dizisini izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğuna Soner Caner'in oturduğu dizi İsmail Hacıoğlu, Özgü Kaya, Melisa Şenolsun, Zafer Algöz, Yurdaer Okur, Ali Seçkiner Alıcı, Ali Düşenkalkar, Şebnem Doğruer, Münire Apaydın, Bihter Dinçel, Eda Akalın, Ali Gözüşirin, Evliya Aykan, Eren Hacısalihoğlu, Birand Tunca ve Ecem Çalhan'ı kadrosunda bir araya getiriyor.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan yapım, özlemini çektiği sıcak aile ortamına kavuşan İskender'in, sokaklardan sıcak bir yuvaya uzanan değişim yolculuğunu izleyici ile buluşturacak.

GyPTd2VWQAADAK_

GyPUbX0WAAArhBg

Cennetin Çocukları, yakında TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kadro çok iyi, senaryoyu da Gönül Dağı senaristi Ali Kara yazıyor. Doğru gün seçimi ile tutacağını düşünüyorum. :)

Özgü Kaya beğendiğim bir isim değil sadece güzelliği var İsmail Hacıoğlu ise çok iyi oyuncu Melisa mı olacak partneri

Özgü yeteneksizin teki ayol. İsmail'in yanında da sırıtır keza Melisa da öyle.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kadro müthiş. Senaryo da iyi olur umarım, İsmail için tutmasını isterim.

• Aynen
Reactions: Dosi
Uzun bir aradan sonra ilgimi çeken bir yapım. İlk bölüme bakarım.

Ali karanın hem yeşil denizi hem modern doğu masallarını hem gönül dağını hem bunu yazmış ayrı başarı valla 🤭

Ali karanın hem yeşil denizi hem modern doğu masallarını hem gönül dağını hem bunu yazmış ayrı başarı valla 🤭
Yeşil Deniz ve Modern Doğu süreleri kısa olduğu çok zorlandığını sanmıyorum ama Gönül Dağı ile ikisini birlikte götürmek zor olacak ama bu iki dizide de bir ekibi vardır illa ki. :)

Gönül Dağı'nı 4 kişi yazıyordu, belki yeni biri daha katılmıştır ekibe. :)

Bu diziyi de kaç kişi yazacak, başlayınca görürüz artık. :)