'Arka Sokaklar'ın 20. Sezon Çekimleri Başladı! | Kanal D

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,907
Puanı
1,060
1738355704470.png

Kanal D'nin D Media imzalı uzun soluklu sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'ın 20. sezon çekimleri başladı!

Başrollerinde; Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ebru Cündübeyoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı, kadrosuna eski oyuncularından Alp Korkmaz'ın yeniden dahil olduğu dizinin 20. sezon çekimleri bugün itibariyle başladı.

"Arka Sokaklar" yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D'de!

1755015211407.png

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çok kötü giderse öyle anons ettirip yılbaşında final yaparlar. :D
İrlanda’da ki gibi her şey serbest olsa televizyon denetiminde özellikle dini ve modernlik tartışma konusu böyle tutmuşken mesela sevgilisi ile aynı evde ve aynı yatakta yattı hatta normal arkadaş olan Erkek ve kızda aynı şekilde aynı evde ve aynı yatakta uyumalarını istiyor bizim nesil özellikle 93 lü ve 90 lı nesilden @cokiyitvci @Bully

20. sezona final yakışır :A
@Bully yeterince metres Senaryosu ve kuma senaryosu var ve bu Avrupa’daki Türk kızlar özellikle sevgilisi olanlar sevgilisi olmayan Türk kızlardan kıskanıyor bunu 2023 de gördüm yurt dışında ve bu metresli ve kumayı dizilerden kızlar o yüzden kendinden güzel olan kızları kıskanıyor çünkü televizyonda güzel kızları görünce erkekler özellikle Türk erkekleri
Ben lisedeki arkadaşlarımın aldatmalarından kaynaklı bir ödevden 0 aldım ödev grubum ise aldatılan kızlar ödevi yapamadılar ben yaptım grup ödevi çıkıp anlattım
Birde aldatması ortaya çıkmasın diye 4 tane kendi kalesine attı gitti sınıfın kaptanı 4 tane kendi kalesine attı 2-1 olunca çıkarmak istedim çünküçıkarsam aldatması ortaya çıkacaktı inat etti 4-2 olunca çıktı maç birde 2-0 öndeyken
4-2 mağlup bitirdi
Bu Arka Sokaklar bu yüzden devam etmeli aile dizisi tutmaz saplantılı aşık ve tuttuğu mafya olmadan @Bully

Yasemin Allen devam edecek mi acaba...
Çok tepki geldi ona Aylin komiseri öldüreceğine benim olduğum nesilden bir senarist alsaydı
------

@Bully ben bir kitaptan okudum bizim nesile ne uygun onu anladım Dans ve Ön gece diye bir terim var Türkiye’nin Düğün sonrası gecesinden sonra olan İrlanda’da daha evlenmeden önce yapıyorlar Kız daha önce Dans ardından Randevudan önce birlikte olmaları lazım
O kitap Londra’da yazıldığı belli İngiltere’de aynı
Bence Arka Sokaklar bu kitaptan bakması gerekiyor Aşıklık ve Yanlızlık içinde mutlaka iki saplantı aşık olmalı Hem Cevher ile hem iki saplantılı aşık ile başlasalar çok iyi olur @Bully

Son düzenleme:
Bence dizinin bu sezon bitmesi iyi olur ancak böyle uzun işlerin genelde adam akıllı finali olmuyor çünkü bu tarz işlerde tadında bırakmak işi çoktan çıkmış oluyor.

Bence dizinin bu sezon bitmesi iyi olur ancak böyle uzun işlerin genelde adam akıllı finali olmuyor çünkü bu tarz işlerde tadında bırakmak işi çoktan çıkmış oluyor.
İrlanda’da 37.Sezona girecek dizi var Fair city birde Home and away dizisi 38.Sezona
girecek Türkiye olunca uzun oluyor @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24