Fenerbahçe 5-2 Feyenoord | UEFA Şampiyonlar Ligi - 3. Tur | Rövanş Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Şampiyonlar Ligi 3. tur rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Hollanda ekibi Feyenoord'u ağırlayacak.

İlk maçı 2-1 Hollanda ekibi Feyenoord'un kazandığı mücadelenin rövanş maçı 20.00'da başlayacak.

Mücadele Exxen platformundan yayınlanacak.

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: 12.Adam
Hayda daha geçen S Sport Plus üyeliği aldım bu sefer de Exxen'e mi düşmüş maç? :A Daha saçma bir şey yok dünyada, toplu halde satın artık şu lisansları. Her eleme turu farklı platform mu olur?

Lütfen şu sefer gülsün yüzümüz. :(

• Beğendim
İlk 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Oosterwolde, Semedo, Fred, Amrabat, Brown, Szymanski, En-Nesyri, Duran.

Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Ahmedhodzic, Watanabe, Bos, Hwang, Stejin, Timber, Hadj Moussa, Sauer, Ueda.

• Beğendim
İlk 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Oosterwolde, Semedo, Fred, Amrabat, Brown, Szymanski, En-Nesyri, Duran.

Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Ahmedhodzic, Watanabe, Bos, Hwang, Stejin, Timber, Hadj Moussa, Sauer, Ueda.
Konu için eyvallah hacım tam da ben açmayı düşünüyordum.

• Beğendim
Reactions: emreemreu
tv8 veriyor şükürler olsun. :A Acun'a para vermeyeceğim demiştim bir maç için iyi ki öyle demişim. :A
Valla demesen exxen kovalıyorduk bizde. :F

Fenerbahçe iyi bastırıyor bu turu geçmesini istiyoruz bizde. 💪
------

Bu kadar boş bırakılamaz bir duran topta. 3 oyuncu net boştu biri golü attı.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
İlk yarı 2-1’in Fener’in üstünlüğüyle sonuçlandı.

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Semedo’yu beğendim. Diğer 2 yeni transfer Brown ve Duran da ilk maçlarında golle buluştular. Tur tamamen ortada şu anda, ikinci yarı neler olacak bakalım

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Alışkın değiliz böyle hızlı geri dönüşlere şaşkınız. :A

Konudan bağımsız "ölümüne Fenerbahçe" sloganına çok sinir oluyorum. Öyle diye diye yıllardır ölüyoruz. :A

• Güldürdün
@bazinga demesen ikinci yarıyı da telefondan izlemeye devam edecektim. İlk yarıyı dev ekran dururken telefondan izlemek zorunda kaldık. :A

İlk 25 dakika çok durgundu ama 25'ten sonra oyun kontrolü bizdeydi. Yine sadece Fenerbahçe'ye has bir numune golü yedik ama neyseki çok iyi bir geri dönüş yaptık. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Tebrikler Fenerbahçe. Benfica daha zorlu rakip, bakalım neler olacak o maçta

• Okudum