Gözleri KaraDeniz - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GvE2YzgWgAAW8Cw

ATV'nin O3 Medya imzalı merakla beklenen imzalı yeni dizisi 'Gözleri KaraDeniz' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Altan Dönmez ve Orkun Çatak'ın oturduğu, senaryo danışmanlığını Alican Yaraş'ın üstlendiği dizi Halit Özgür Sarı ile Özge Yağız'ı başrollerinde bir araya getiriyor.

Gözleri KaraDeniz, yeni sezonda ATV'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Yazılışı hoşuma gitmedi KaraDeniz olur mu hiç ? Karadeniz yazsanıza hey Allahım 😂

Sen Anlat Karadeniz Tahir-Nefes havası aldım fragmandan. :A

Senaryo güzel işlenirse tutacağını düşünüyorum. :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Uzun zamandır rezil bir Karadeniz dizimiz olmuyordu. Yapımcısı da Trabzonlu diye bir şey demek istemiyorum ama ömrü uzun olmasın lütfen. Bu ülkede Benim İçin Üzülme ve Gülbeyaz harici düzgün bir Karadeniz işi yapılmadı. Bir Trabzonlu yapmadığı sürece de yapılamayacak.

Tanıtım gayet iyi, iyi işlenirse 8-9 reyting alabilir. @Angelica
Bencede
------

Uzun zamandır rezil bir Karadeniz dizimiz olmuyordu. Yapımcısı da Trabzonlu diye bir şey demek istemiyorum ama ömrü uzun olmasın lütfen. Bu ülkede Benim İçin Üzülme ve Gülbeyaz harici düzgün bir Karadeniz işi yapılmadı. Bir Trabzonlu yapmadığı sürece de yapılamayacak.
Karadeniz dizisi değil bu istanbulda devam edecek bir dizi ayrıca burdaki Karadeniz gözlere söylenen bir söz

• Beğendim
Reactions: mesmeso