Netflix Geleceğe Mektuplar - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
413
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
hq720.jpg

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi Geleceğe Mektuplar yayına girdi.

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün, senaristliğini Rana Denizer'in üstlendiği yapımın kadrosunda Gökçe Bahadır, Onur Tuna, Selin Yeninci, Erdem Şenocak, Güneş Şensoy, Saygın Soysal, Can Bartu Aslan, Banu Fotocan, İpek Türktan, Pelin Karahan ve Yusuf Akgün gibi isimler yer alıyor.

Gençliğin masumiyetiyle yazılmış; aşkı, dostluğu ve hayalleri barındıran mektupların yıllar sonra sahiplerine ulaşıp her şeyi değiştirmesini konu alan dizi, 8 bölümlük ilk sezonuyla Netflix'te!

İzlenmeleri çok iyi. Ben daha izleyemedim ancak en çok izlenen dizilerde ilk 10 içinde. İzleyeceğim.

Dizi güzel, kendini izlettiriyor. Aşk 101 ve Kulüp kadar ses getireceğini düşünmüyorum ama başarılı bir iş yine de. Finali daha iyi olabilirdi. 8/10

En kısa sürede izlemek istiyorum.
Merakla beklediğim bir projeydi. Dün akşam bitirdim. Benim için hayal kırıklığı oldu. Neresinden tutarsan tut, elde kalan bir iş olmuş. Senaryodaki kopukluklar, yüzeysel anlatımlar, flashback'lerde kronolojik mantığın olmaması. Dizi içine çekemiyor. Hikayesine ortak edemiyor izleyeni.

PTT'nin 20 yıl önce gerçekten başlattığı 'Geleceğe Mektuplar' projesi çok daha güzel işlenebilirdi. Bazı oyunculukları da beğenmedim.

5/10

Türünün en iyilerinden olabilecekken en kötüsü olan bir iş, zaman kaybı. :A Onur Tuna ve Selin Yeninci partnerliği, genç castın güzelliği dışında bir albenisi yok.

4/10