Beşiktaş 2 - 4 Shakhtar Donetsk | UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İlk Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
hq720.jpg

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi macerası başlıyor!

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş evinde Arda Turan'ın çalıştırdığı Ukrayna'nın güçlü ekibi Shakhtar Donetsk'i ağırlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda 21:00'da başlayacak olan maç HT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş XI: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Jurasek, Demir Ege, Orkun, Rafa Silva, Rashica, Gedson, Abraham

Shakhtar Donetsk XI: Riznyk, Konoplia, Bondar, Matviyenko, Pedrinho, Gomes, Santana, Ocheretko, Sudakov, Kevin, Eguinaldo

Beşiktaş sezonu açtı.
------

Orkun yazın hiç çalışmamış ayakta duramıyor. O kadar para verince adamı sahaya atmak zorunda kaldılar. Oyunda eksi yazıyor. Hazır olması 1 ayı bulur.

Son düzenleme:
Arda çok feci kitledi Beşiktaş'ı. Bekleri kitledi, kanat zaten yok, Orkun geberik. Demir Ege uzun top atacak da bir şey yapacaklar. Eğer Arda takımı tutmazsa Shakhtar daha da atar. Bizim Zubkov'un parasıyla aldıkları Santana yılan gibiymiş.

Arda hoca çok güzel top oynatıyor. Santana şov yapıyor. Beşiktaş ve yeni transferi Orkun Kökçü hazır bir görüntü çizmiyor.

Solksjaer resmen plansız çıkmış maça. Bu şans penaltısı olmasaydı bu maç 4-5'e giderdi. Ha yine gidebilir ayrı konu.

Arda hoca çok güzel top oynatıyor. Santana şov yapıyor. Beşiktaş ve yeni transferi Orkun Kökçü hazır bir görüntü çizmiyor.
Beşiktaş bu oyunla kaybeder St.patrick Atletic nömme kajuyu yenerse nömme kaju ne yapar bilmem st.patrick Atletick’e bile elenir Beşiktaş geçen sene Başakşehiri zorladı @Bully
------

@cokiyitvci

Son düzenleme:
Sağ bek, stoper, sol ve sağ açığın yokken sen en kalabalık bölgene 30 milyona show transferi yapıyorsun sonra da savaş ülkesinden gelen Shakhtar 65 dakika da üçlük yapıyor seni. Yöneticilik ve kadro planlaması çok farklı maharet isteyen bir şey.
------

Gedson-Orkun(Kayra)-Demir Ege üçlüsünün bu kadar geçirgen olması çok enteresan. Mutlaka hocanın da hatası var ama özellikle stoper ikilisinin de payı çok büyük. İleride basmaya başladıklarında öne çıkamıyorlar. Ayrica Paulista ağır, Uduokhai de kafadan ağır.

Son düzenleme:
Adamlar yürüyerek maçı aldı. Yazık vallahi ama Beşiktaş'a değil Türk halkına yazık. Bizim takımlar birer 50 milyon euro daha harcasınlar belki avrupa'da maç kazanabilirler.

Bondarenko'da çok tatlı bir topçu. Devre arasında keşke son anda vazgeçmeyip satsalardı bize.

Beşiktaş sezonu açtı.
------

Orkun yazın hiç çalışmamış ayakta duramıyor. O kadar para verince adamı sahaya atmak zorunda kaldılar. Oyunda eksi yazıyor. Hazır olması 1 ayı bulur.
Orkun Benfica ile kulüpler Dünya kupasındaydı kendi dediğine göre sadece 5 gün tatil yapmış. Takımın bir çok eksik yeri dolu hâlâ takımda kanat yok 6 no eksik bek eksik defansa da takviye gerek daha bir kaç yer daha yazılır. Taraftar psikolojisi de bu noktada iken işimiz oldukça zor.

Beşiktaş çok kötü oynadı İrlanda takımlarından bile kötü oynadı Shamrock Rovers-Molde maçını seyreden ben birde St.patrick Atletick-Başakla maçını Geçen sene seyreden Ben olarak söylüyorum @cokiyitvci @Gerekli24
------

Orkun Benfica ile kulüpler Dünya kupasındaydı kendi dediğine göre sadece 5 gün tatil yapmış. Takımın bir çok eksik yeri dolu hâlâ takımda kanat yok 6 no eksik bek eksik defansa da takviye gerek daha bir kaç yer daha yazılır. Taraftar psikolojisi de bu noktada iken işimiz oldukça zor.
Elenirseniz Rakibiniz Nööme kaju-St.Patrick Atletic maçının kazanı ile oynayacaksınız Nömme kaju ne yapar bilmiyorum St.Patrick Atletick çok zorlar
Adamlar geçen sene başakşehir’i zorladı kırmızı yemese elerdi Başakşehiri Başakşehir’in stadında adamlar başka stadda oynadı Tallaght stadyum da
Asıl kendi sahaları Richmond parkı @Gerekli24
------

@Bully

Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: Gerekli24
Dolu olan mevkiye 30 milyon verene sorun bunu. :) Rezil bir planlama yaptılar ve toparlamak için bir o kadar daha para harcamak zorundalar. Bu kadar para harcayıp Konferans Ligi'ne kalamama ihtimali de hiç düşük değil. Hocanın ben ilk milli ara sonrasını görebileceğini düşünmüyorum.