'Halef: Köklerin Çağrısı' Sete Çıktı! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001247663.jpg

NOW'ın Most Production imzalı 'Halef: Köklerin Çağrısı' dizisi için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur'un kaleme aldığı, başrollerinde İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı yapımın çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

1001247664.jpg

1001247665.jpg

1001247666.jpg

Halef: Köklerin Çağrısı, yakında NOW'da!

uzak şehir dizisine bu yaz başlayıp bitirdim aldığı reytingleri anlamış oldum bitirdiğim gibi kendimi boşlukta hissettim gerçekten bağlayıcı bi diziymiş. bu dizinin dezavantajı uzak şehir çakması olarak nitelendirilcek ama hikayesi onun kadar sıcak ise kitlesini bulur bence ama sezonu ağustos ayı içinde açması gerek uzak şehir de muhtemelen geç açar sezonu o başlayana kadar bu dizi epey kitle alabilir.

uzak şehir dizisine bu yaz başlayıp bitirdim aldığı reytingleri anlamış oldum bitirdiğim gibi kendimi boşlukta hissettim gerçekten bağlayıcı bi diziymiş. bu dizinin dezavantajı uzak şehir çakması olarak nitelendirilcek ama hikayesi onun kadar sıcak ise kitlesini bulur bence ama sezonu ağustos ayı içinde açması gerek uzak şehir de muhtemelen geç açar sezonu o başlayana kadar bu dizi epey kitle alabilir.
Bu dizinin ilk haberleri Uzak Şehir yayın hayatına başlamadan önce paylaşılmıştı ama hem maliyeti hem de oyuncu arayışlarından bu sezona ertelendi. "Uzak Şehir çakması" diye anılmasını gerektirecek bir durum yok bence. İlk bölümü de Eylül ayının ilk haftası yayında olacak denilmişti, bol tanıtım ile sezonun en hit işlerinden biri olacağına eminim.

• Beğendim
Reactions: Billy Kane
Bu dizinin ilk haberleri Uzak Şehir yayın hayatına başlamadan önce paylaşılmıştı ama hem maliyeti hem de oyuncu arayışlarından bu sezona ertelendi. "Uzak Şehir çakması" diye anılmasını gerektirecek bir durum yok bence. İlk bölümü de Eylül ayının ilk haftası yayında olacak denilmişti, bol tanıtım ile sezonun en hit işlerinden biri olacağına eminim.
uzak şehir tutunca tarz olarak aynı oldukları için illaki bi ön yargıyla bakılabilir ilk etapta o yüzden iyi işlenmişse her türlü tutacaktır diye düşünüyorum bende.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
uzak şehir tutunca tarz olarak aynı oldukları için illaki bi ön yargıyla bakılabilir ilk etapta o yüzden iyi işlenmişse her türlü tutacaktır diye düşünüyorum bende.
Senaryosu birkaç revize yedi (Melek karakteri eklendi) ilk halinden sonra ama bakalım, umutluyum.

• Beğendim
Reactions: Billy Kane
Başrollerin hepsi itici. Tutması tamamen senaryoya bağlı.

Bana tutmayacak izlenimi veriyor ama bakalım seanryo ambiyans iyi ayarlanırsa bu tarz işlerin hep alıcısı olur

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21