Burak Özçivit'ten Şok "Kuruluş Osman" Hamlesi!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,287
Puanı
1,060
1747053120057.png

ATV'nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi 'Kuruluş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'ten şok hamle!

Yönetmen koltuğuna Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, başrolünde 6 sezondur Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin 7. sezonunda da ünlü oyuncuyla devam edileceği söyleniyordu. Fakat Burak Özçivit, bugün hem dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ı hem de dizinin resmi hesabını takipten çıkarak 7. sezonda yer almayacak mı sorusunu akıllara getirdi.

"Kuruluş Osman" yeni sezon bölümleriyle Ekim'de ATV'de!

1753115697622.png
1753115706383.png

Zam alamamıştır.
ayol dünyalığını yaptı adam artık ihtiyacı kalmamıştır :F:F
Kontrata para sıkışmış diye yorumladım.
Dönmez inşallah. :A
Bu dizi çok bile dayandı bitmeli artık...
Bölüm başı 4 milyon istemiş bu yüzden anlaşamamış yapımcıyla, muhtemelen yeni sezonda yer almayacakmış.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bölüm başı 4 milyon istemiş bu yüzden anlaşamamış yapımcıyla, muhtemelen yeni sezonda yer almayacakmış.
Tam olarak bunu demeye geldim 😂 Kuruluş Osman ve EDHO sonları aynı mı olucak 200'ü göremeden 😂
------

Son sezonunda liderliği kaptırdıktan sonra zam mı istemiş bir de? :) Verirler ölümünü kalanla devam ederler.
Cidden reytingleri yarı yarıya düştü hemde

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Son sezonunda liderliği kaptırdıktan sonra zam mı istemiş bir de? :) Verirler ölümünü kalanla devam ederler.
Bu adamla devam etmek için Orhan'ı oynayan kişiyi diziden çıkardılar şimdi kendi ayaklarına sıkmış konumuna düştüler ki ilahi adalet bence.
------

Tam olarak bunu demeye geldim 😂 Kuruluş Osman ve EDHO sonları aynı mı olucak 200'ü göremeden 😂
------

Cidden reytingleri yarı yarıya düştü hemde
Beter olsunlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Bu adamla devam etmek için Orhan'ı oynayan kişiyi diziden çıkardılar şimdi kendi ayaklarına sıkmış konumuna düştüler ki ilahi adalet bence.
------

Beter olsunlar. :A
Bu arada buradan Oktay Kaynarca'ya da yazıklar olsun yine bu kanalda dizi yapacağı için :)

• Aynen
Reactions: serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs