Gürkan Uygun 'Mehmed: Fetihler Sultanı' Kadrosunda! Dizi Sezon Finali Yapıyor! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,810
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001168355.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Şafak Bal'ın oturduğu ve başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Miray Yapım imzalı dizinin kadrosuna, salı günü yayınlanacak sezon finali bölümü ile birlikte Gürkan Uygun dahil oldu.

Mehmed: Fetihler Sultanı, sezon finali bölümüyle salı 20.00'de TRT 1 'de!

TRT'nin dönem dizilerinin vazgeçilmez ismi oldu.

Kendisi ayrıca Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde de oynamıştı. Bu da enteresan bir detay.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Oha dün Bir Gece Masalı'na veda etti gelecek hafta yeni dizide
Adam hızlı :D Dizinin biteceğini biliyordur, TRT de vakit geçirmeden kapmış adamı.

Ama Gürkan Uygun'un proje seçiciliği var mı bilemiyorum. Pek dinlenmiyor, sürekli ekranlarda maşallah :D

Adam hızlı :D Dizinin biteceğini biliyordur, TRT de vakit geçirmeden kapmış adamı.

Ama Gürkan Uygun'un proje seçiciliği var mı bilemiyorum. Pek dinlenmiyor, sürekli ekranlarda maşallah :D
Yok Vadi'den sonra heryere girdi, bir daha da Racilerle çalışmadı 😂

• Güldürdün
Reactions: Bully
Son dönemin en çalışkan oyuncularından oldu.

Biraz ne gelirse oynamaya başladı gibi ama öyle kötü tutmayan dizilerde de oynamıyor.

Hasan Sabbah oynadığı en iyi dönem rolü onun dışında diğerlerini pek beğenmedim.

Bu alana bir cevap yazın...