Gassal 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,658
Puanı
1,060
1747801618718.jpeg

tabii platformumun dizisi Gassal yayınlandığı ilk sezonu ile büyük ses getirmişti. Dizinin ikinci sezon yayınlanma tarihi de belli oldu.

Başrolünde Ahmet Kural'ın bulunduğu, yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı Gassal'ın ikinci sezon başlangıç tarihi 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü olarak duyuruldu.

Dizinin gün tanıtımı ise TRT 1'deki Mehmet Fetihler Sultanı dizisindeki cenaze sahnesinin hemen peşine yapılarak ilginç bir gün duyurusu yapıldı.

Gassal 24 Mayıs'ta sadece tabii'de!

İkinci sezonun ilk sahnesinden de video yayınlandı:

Son düzenleme:
Hemen ardından değil, direkt sahnenin ortasında yapıldı reklam. Birçok insan Televizyonu bozuluyor diye düşündü

Dizi bir anda parlayıp çok izlenip sonra söndü. Dizinin izleyici sayısını @S.G.A.T. takip ediyor :)

Güzel olursa devam ederim 2. Sezon ama ilk sezon gibi çok ağır dram olursa devam etmeye bilirim.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Dizi bir anda parlayıp çok izlenip sonra söndü. Dizinin izleyici sayısını @S.G.A.T. takip ediyor :)

Güzel olursa devam ederim 2. Sezon ama ilk sezon gibi çok ağır dram olursa devam etmeye bilirim.
İlk sezonun çok fazla reklamı yapılmıştı. Dizi de gerçekten iyi. Siyasi sebepler yüzünden diziye boykot uygulanabilir. Öyle bir şey olmadığı takdirde bence yine fazlasıyla izlenecektir. Umarım Prens gibi her hafta bir bölüm yayınlama saçmalığına girmezler.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
İlk sezonun çok fazla reklamı yapılmıştı. Dizi de gerçekten iyi. Siyasi sebepler yüzünden diziye boykot uygulanabilir. Öyle bir şey olmadığı takdirde bence yine fazlasıyla izlenecektir. Umarım Prens gibi her hafta bir bölüm yayınlama saçmalığına girmezler.
Siyasi ne sebep olacak bilgim yok?

İlk sezon eğlenceli başladı sonu çok kötü bitti duygulandık 2. Sezon ilk bölüm çıksın kendini belli eder :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
İkinci sezonun da gerekli ilgiyi alacağını düşünüyorum ama birinci sezona göre biraz daha geride kalabilir.

Siyasi ne sebep olacak bilgim yok?

İlk sezon eğlenceli başladı sonu çok kötü bitti duygulandık 2. Sezon ilk bölüm çıksın kendini belli eder :)
Sebeplerine girmeyelim. Yasak. :)

İlk sezonu o kadar konuşulduğu zaman izlemedim erteledim, nihayet geçen günlerde izledim. Tam üstüne 2. sezon haberi geldi. Zamanlamayı çok iyi tutturmuşum :A