'O Ses Türkiye' Final Yapıyor! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,810
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001088996-jpg.134247

TV8'in Acun Medya imzalı sevilen yarışma programı 'O Ses Türkiye' final yapıyor!

Saadet Özsırkıntı'nın sunuculuğunu üstlendiği; Hadise, Beyazıt Öztürk, Gökhan Özoğuz ve Melike Şahin'in jüri koltuğuna oturduğu bu akşam canlı yayınlanacak final bölümüyle ekran yolculuğunu sonlandırıyor.

O Ses Türkiye, canlı yayınla bu akşam 20.00'de TV8'de!

Reytinglerde beklenileni verememesi, reklam gelirlerinin düşüklüğü ve gündemdeki olaylar derken bayağı öne çekilmiş final. Bir daha geri dönmez gibi televizyona kolay kolay.

Acun aldı ağzının payını, darısı Survivor'ın başına. :Z

Bu nasıl final ya 35 tane aday var? :A

Sezon çok iyi başlamıştı ama sonrasını takip edemedim. Reytingleri de iyi başlamıştı aslında düşüşüne üzüldüm. Ekranlarda izlenebilecek nadir şeylerdendi.

• Aynen
Reactions: Hazem
Çok dedikodu döndü..
Yok Hadise Melike kavga etti
Yok Hadise Melike istemiyor
Yok Hadise muhalif açıklamalar yaptı
Yok Acun Melikeyi kovdu

Bu kadar dedikodu ve hurafeye direnemedi yarışma....

Bu nasıl final ya 35 tane aday var? :A

Sezon çok iyi başlamıştı ama sonrasını takip edemedim. Reytingleri de iyi başlamıştı aslında düşüşüne üzüldüm. Ekranlarda izlenebilecek nadir şeylerdendi.
Geçmiş sezonlarda 5-6 finalist olurdu şimdi 16. :A Bu arada oylamayı bile SMS ile değil internet üzerinden yapacaklarmış, fanı fazla olan kazandı diyebiliriz şimdiden. Çok yanlış bir karar aldılar.

Kazanan Beyaz'in takimindan Funda olur.
Melikenin takimindan Gamze fenomenmis galiba. O da belki diger finalist olur.

yarismayi sadece 2 bölüm izlemistim. Funda'yi izleme firsatim oldu. Kizin enerjisi cok baska.

SMS olsaydı kesinlikle daha sağlıklı sonuçlar gelirdi, final ikilisi hiç olmadı. Gözde - Eren yakışırdı oraya.

Bu alana bir cevap yazın...