GTA 6 Web Sitesi Aktif Oldu l Yeni Fragman ve Yeni Detaylar

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,781
Puanı
860
1746552269048.png

Yıllardır beklediğimiz an nihayet yaklaşıyor. GTA 6 oyunun 26 Mayıs 2026 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağı açıklandı. PC için net tarih verilmedi.

Fragmanı izledikten sonra sonra hepimizin aklı başından gitti. Grafikler çok güzel, detaylar sinema filmi gibi olmuş ama en çok dikkat çeken şey kadın baş karakter oldu. Rockstar Games bu sefer gerçekten farklı bir yol izlemiş gibi görünüyor.

Haritada Florida esintili bölgeler, sosyal medya göndermeleri, yeni suç mekanikleri derken oyunun içeriği dolu görünüyor. Umarım saçma sapan buglarla dolu bir çıkış olmaz umarım.

Yayınlanan 2. fragman beklentileri daha da arttırdı. İşte o enfes 2. fragman ;

Emektar pc'nin kaldırma ihtimali yok :A PS4'e de çıkmıyor. 1 hafta ya da 1 aylık ps5 kiralayıp evde yayıla yayıla oynarım :A

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Emektar pc'nin kaldırma ihtimali yok :A PS4'e de çıkmıyor. 1 hafta ya da 1 aylık ps5 kiralayıp evde yayıla yayıla oynarım :A
PS de tadı daha farklı oluyor ama daha çok PC oynadım ben :D

2026 daha 1 seneden fazla var alırsın belki 5 i kim bilir :D
GTA 5i hala bilgisayarda oynayan biri olarak GTA VI sabırsızlıkla beklenir. 2. Fragman müthiṣ. :Z
Bende bu aralar 5 oynamak istiyorum. Şu izleyecegim dizi filmler bitsin de :D

Çoğu zaman hikayede free takılıyorum. Hikayede de ilerledim ama free takılmak daha güzel. :D
Roleplay de bir ara çok popülerdi o zaman denk gelsek dene derdim ama şimdilerde can çekişiyor.

Hep beraber oynamıyordy müthişti. Kendi mekanikleri kuralları vardı her server ın. Yasa dışı işler yapınca polis rolünde kişiler kovalayıp hapse atıyordu rol çeviriyordun felan müthiş. Çok güzel kadın yayıncılar vardı beraber oynuyorduk :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Roleplay de bir ara çok popülerdi o zaman denk gelsek dene derdim ama şimdilerde can çekişiyor.

Hep beraber oynamıyordy müthişti. Kendi mekanikleri kuralları vardı her server ın. Yasa dışı işler yapınca polis rolünde kişiler kovalayıp hapse atıyordu rol çeviriyordun felan müthiş. Çok güzel kadın yayıncılar vardı beraber oynuyorduk :D

Kadın yayıncılar demek, ne güzel :A

• Güldürdün
Kadın yayıncılar demek, ne güzel :A
Evet. Sırf güzel görünmek iyi görünmek için odunculuk rolünde para kazanmaya çalışıyorduk. İllegal yoldan polis yakalayınca bırakmıyor kaç saat :F

Odunları kes arabayla şehre götur sat çok zahmetliydi Roleplayde para kazanması :)

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Evet. Sırf güzel görünmek iyi görünmek için odunculuk rolünde para kazanmaya çalışıyorduk. İllegal yoldan polis yakalayınca bırakmıyor kaç saat :F

Odunları kes arabayla şehre götur sat çok zahmetliydi Roleplayde para kazanması :)

Vay be. Adam GTAda bile paranın kaynağını çözmüṣ :D

• Güldürdün
GTA 6'ya bayıldım! 😎

GTA serilerinin çoğunu PC'de büyük keyifle oynamış biri olarak bu oyunu oynayamayacak olmak beni bir hayli üzse de Youtube'dan videolarını izlemek bir nebze olsun merakımı giderir.

Emeğine sağlık @RüzgarGülü :)

• Harika