'Yetenek Sizsiniz' Jürileri ve Sunucusu Belli Oldu! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,833
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001119171.webp

'Yetenek Sizsiniz' jürileri ve sunucusu belli oldu.

Son olarak 'Yasak Elma'da izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Eda Ece'nin jüri koltuğuna oturacağı açıklanan 'Yetenek Sizsiniz'in yeni sezon hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yaz sezonunda O3 Medya imzası ile izleyici karşısına çıkacak olan programda Ece ile birlikte diğer jüri koltuğunda İlker Ayrık, Şevval Sam ve Hande Yener oturacakken sunuculuğu ise Alp Kırşan üstlenecek.

Yetenek Sizsiniz, yaz sezonunda NOW'da!

Vay çok iyi. Ayrıca Alp'e sözünü tuttuğu için çok teşekkürler. Program geri dönerse ben de olurum demişti çünkü önceden. :bhr::bhr:

Alp Kırşan'ın sunması iyi olmuş :) Jüriler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, belki İlker Ayrık doğru tercih olabilir.

Kadro süper kuruldu. İzlenir. Yazın 4-5 reytinge kadar çıkabileceğini düşünüyorum.

İlker Ayrık çok iyi, Hande Yener çok kötü. Ne kadar katlanılır olacağını yarışmacı kalitesi belirler. :A
hayırlı olsun.Now her zamanki gibi eskı yarışmalareı yada dizileri kapıyor.star tv gibi.
ŞPA'ya gelsin diyordun Endo için bak Medyapım'ın yapamadığını O3 yaptı ve EnYıl'ı kavuşturdu, nanik sana. :F
İlker Ayrık ve Alp Kırşan çok iyi olmuş bu iki ismi kesinlikle tahmin edemezdim
Kadro süper kuruldu. İzlenir. Yazın 4-5 reytinge kadar çıkabileceğini düşünüyorum.
Alp Kırşan'ın sunması iyi olmuş :) Jüriler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, belki İlker Ayrık doğru tercih olabilir.
Çok özlemişiz Alp'imizi. :Z:bhr:

• Harika
Reactions: Gizmen
Açıkçası Yıllardır Acunun kadrolu jürilerinden sonra bu yüzler çok iyi durmuş.

Elbette herzaman ki gibi beğenmeyenler çılacakdır, herkesi tatmin edemezsiniz

Yeni yüzler ve yeni kanaldan kaynaklı, merakdan da dolayı izleyici çekecekdir ama kalıcı olur mu bilmiyorum.

Bu alana bir cevap yazın...