Sustalı Ceylan Final Yapıyor ! | ATV

ozmoturk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,809
Puanı
460
GnDNmLyXIAAI3QS.jpg

Süreç Film'in ATV için çektiği Sustalı Ceylan dizisi için final kararı alındı.

Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönettiği, kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Burak Yörük, Celil Nalçakan, Melike Güner, Evrim Doğan, Seda Türkmen, Hasan Küçükçetin, Melisa Berberoğlu, Hakan Atalay, Hülya Aydın, Taha Bora Elkoca, Dilara Sümbül, Cezmi Baskın ve Gül Onat'ın yer aldığı yapımın ilk 6 bölümü önden çekilmiş ve ekip yayın günü geciktiği için çekimlere ara vermişti. Ceylan adlı güçlü bir kadının erkek egemen bir toplumda, kendi kimliğini bulma ve hayatını yeniden inşa etme mücadelesini anlatan dizi 2. bölümüyle yükselse de 3. ve 4. bölümde düşüş yaşayınca 6. bölümde final yapmasına karar verildi.

Sustalı Ceylan, final bölümüyle 9 Mayıs Cuma 20.00'de ATV'de.

Kaynak : T24

• Güldürdün
Reactions: HollyDemon ☾☆
Güçlü bir kadının hikayesini anlatmayı amaçlayan dizi öyle iğrenç bir senaryoyla kurgulanmış ki içinde her tür mide bulandıran unsur vardı. Bitmesi hiç üzmedi. Güçlü ve ayakları üstünde duran bir kadını başka senaryoda da anlatabilirdiniz. İlla zorlu bir geçmişi olması gerekmiyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Güçlü bir kadının hikayesini anlatmayı amaçlayan dizi öyle iğrenç bir senaryoyla kurgulanmış ki içinde her tür mide bulandıran unsur vardı. Bitmesi hiç üzmedi. Güçlü ve ayakları üstünde duran bir kadını başka senaryoda da anlatabilirdiniz. İlla zorlu bir geçmişi olması gerekmiyor.
Bu yapımcılar güçlü kadından anladığı böyle rezillikler yaşayan kadın ya da fakir olup zengin oğlanla evlenme :A İşinde gücünde gayet yetkin güçlü kadın yazabilirsiniz. Hekimoğlu'nda İpek karakteri hastane yöneticisiydi yeri gelince herkese posta da koyuyordu:A

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bu yapımcılar güçlü kadından anladığı böyle rezillikler yaşayan kadın ya da fakir olup zengin oğlanla evlenme :A İşinde gücünde gayet yetkin güçlü kadın yazabilirsiniz. Hekimoğlu'nda İpek karakteri hastane yöneticisiydi yeri gelince herkese posta da koyuyordu:A
Ben aldatmalarla ilgili sosyal mesaj verdiğim bir dizi yazıyorum Hiç bir erkek aldatmayacak yoksa bedeli ağır olur özellikle masum olan erkeğe ödetirse Aldattığın kızı kaybedersin her türlü @Gerekli24

• Beğendim
Kesinlikle. Bu dar bakış açısı yüzünden senaryolarda ilerleme kaydedilmiyor ve çoğu dizi de erken final yapıyor, seyirci de sıkıldı. Sektöre de büyük darbe vuruyorlar aslında farkında değiller…

• Beğendim
Kesinlikle. Bu dar bakış açısı yüzünden senaryolarda ilerleme kaydedilmiyor ve çoğu dizi de erken final yapıyor, seyirci de sıkıldı. Sektöre de büyük darbe vuruyorlar aslında farkında değiller…
Bu tarz işlerin erken final yapması iyi seyirci yıllardır bunları izledi diye yapıyor tutması için bütün tuşlara basıyorlar ama tutmadı. Bu bütün tuşlara basmayı en son Piyasa yaptı paket oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Kanal dizi konusunda uzun zaman sonra bir türlü dizi tutturamıyor, Kuruluş Osman sışında reyting alan dizisi yok o da son 2 sezondur çok yüksek reytingler alamıyor.

Forumcak tutmayacağını söylemiştik. ATV son dönemde başarısız bir şekilde ilerliyor.

Sümeyya Aydoğan’a yılın bu dönemi uğurlu gelmiyor. Gaddar 20 bölüm sürmüştü ama o da tutmamıştı sonuçta.

Belliydi böyle olacağı. Şu kıza başrol vermeyin artık.

Bu alana bir cevap yazın...