Kenan İmirzalıoğlu ve Ay Yapım'dan Yeni Dizi!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
82,515
Puanı
1,060
1745863029066.png

Ay Yapım patronu Kerem Çatay'dan yeni dizi!

Şu sıralar; Deha, Uzak Şehir ve Leyla dizilerini seyirciyle buluşturan Ay Yapım, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına başladı.

Henüz kanalı, oyuncu kadrosu ve diğer detayları belli olmayan diziden İmirzalıoğlu'nun bölüm başına 4.5 milyon lira alacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Medyatava

Kendisi çok iyi isim ama alacağı ücret çok fazla. NOW'ım da alabilirmiş diziyi. Bakalım ne olacak? :bhr:

Ölü doğacak bir dizi olur. Kenan İmirzalıoğlu en son 10 yıl önce dizi tutturmuş bir adam. Şu anda o kadar reyting olduğunu düşünmüyorum. Çift hane reyting getirmediği sürece zarar edecek bir dizi olur.

Ölü doğacak bir dizi olur. Kenan İmirzalıoğlu en son 10 yıl önce dizi tutturmuş bir adam. Şu anda o kadar reyting olduğunu düşünmüyorum. Çift hane reyting getirmediği sürece zarar edecek bir dizi olur.
Senaryo nasıl bir dizi olacağı belli olmadan böyle yorum yapman yanlış bence

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Arkadaş şu ücretler yazık gerçekten sağlam bir senaryo şu vereceğiniz ücretlerden çok daha önemli oyuncunun ünlülüğünden ziyade doğru casting önemli.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Mehmed fiyaskosu sonrası uzun bir ara verdi umarım sağlam bir projeyle geri dönüşü yapar ama Kenan İmirzalıoğlu için ilk bölüm izlenir sonrası senaryoya bağlı.

Güzel bir hikaye ile döner diye umuyorum ama yapımcı biraz ürkütüyor 😂

Bu alana bir cevap yazın...