2.kim Esra Erol mu?
100 final kesin mi ? Bu dizinin 100. Bölüm'ü görmesi bile utanç vericiSurvivor yine kötü gitmiş.
Bir Zamanlar İstanbul artsa da yetersiz.
Yalı Çapkını 1.63'e düşmüş. Şaşırtmadı neyse ki cidden 100. Bölüm'ü ile bitiyormuş.
Zembilli artsa da o da yetersiz maalesef.
Arka Sokaklar Total'de iyi ama AB'si çok kötü maalesef.
Kızılcık Şerbeti 11.83'e yükselmiş, büyük tebrikler.
Evet BİRSEN ALTUNTAŞ paylaştı.100 final kesin mi ? Bu dizinin 100. Bölüm'ü görmesi bile utanç verici
Kesin değil sezon sonuna kadar devam eder, 98. Bölüm'üm fragmanı yayınlanmış. 100. Bölüm final olsaydı şimdiye sosyal medyada yaygara kopardı değişik kitlesi yüzünden. 100'ü bile geçecek. İğreniyorum.Evet BİRSEN ALTUNTAŞ paylaştı.
Yok hayır bitecek 100'de. Maliyeti de azaltılmış çünkü.Kesin değil sezon sonuna kadar devam eder, 98. Bölüm'üm fragmanı yayınlanmış. 100. Bölüm final olsaydı şimdiye sosyal medyada yaygara kopardı değişik kitlesi yüzünden. 100'ü bile geçecek. İğreniyorum.
Dün Kızılcık Şerbeti'ndeki 'Töre dizisi TOTAL uçtu AB patlak' terimi bence yanlış bölüme denk gelmiş çünkü bu hafta Uzak Şehir tüm gruplarda Kızılcık'ı PATLATTI 😂 Umarım bu Sahipsizler'in reytingleri için söylenmiştir.
Evet. Oranlarını bulamadım ama sıralamaları şöyle;2.kim Esra Erol mu?
Maliyeti azaldıysa devam eder hacı, geliri azalmış olmasın o ?Yok hayır bitecek 100'de. Maliyeti de azaltılmış çünkü.![]()
Yok bitecek demiş yazısında. Görürüz neyse.Maliyeti azaldıysa devam eder hacı, geliri azalmış olmasın o ?
Daha az maliyete devam eder dizi
Teşekkür ederim.Evet. Oranlarını bulamadım ama sıralamaları şöyle;
Esra Erol'da (ATV) - 07.03.2025
Total (2)
AB (4)
ABC1 (3)