'Aşk Evlilik Boşanma' Oyuncusundan NOW'a Tepki!

Aserat

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
67,896
Puanı
1,061
Ask-Evlilik-Bosanma-121393-large-image-45a9875c-ac64-412c-89b2-c260cea55909.jpg

NOW'un yeni dizisi Aşk Evlilik Boşanma gelecek hafta ekranlara veda edecek.

Bennu Yıldırımlar, Müjde Uzman ve Melisa Şenolsun'un başrollerini paylaştığı dizide "Altan" karakterini canlandıran Levent Can, kanalın sosyal medya hesaplarından Spotify Wrapped listelerine gönderme olarak paylaşılan "2024'te İzlemeye Doyamadıkların" listesinde 4. bölümüyle bitirilen işinin de yer almasına dair şu ifadeleri kullandı:
"Valla hiç güleceğim yoktu, kahkaha attım resmen. 2. bölüm sonrası yayından kaldırma kararı alıp nasıl bu listeye koydularsa bizi? Nasıl doyacaksak artık izlemelere..."

Aşk Evlilik Boşanma, final bölümüyle Salı 20.00'de NOW'da!

GeCLT6_W0AAWZVd

2. Bölüm de çok kötü düştü çünkü dizi. NOW'ım da haklı olarak o kararı verdi. Bu oyuncunun böyle yazması çok yanlış olmuş. Halbuki kendisini çok severim.

2. bölümün sonunda final kararı alınması biraz erken bir karar gibi geldi bana. Yeni dizilere yer açmak için mi böyle yapıldı bilmiyorum ama birkaç bölüm daha şans verebilirdi kanal.

Levent Can'ın sitemini haklı buluyorum.
Kanalın hiç şans vermediği diziyi "2024 yılında izlemeye doyamadıklarınız" listesine koyması çok absürt olmuş.

2. bölümün sonunda final kararı alınması biraz erken bir karar gibi geldi bana. Yeni dizilere yer açmak için mi böyle yapıldı bilmiyorum ama birkaç bölüm daha şans verebilirdi kanal.

Kanalın hiç şans vermediği diziyi "2024 yılında izlemeye doyamadıklarınız" listesine koyması çok absürt olmuş.
Kesinlikle yeni dizilere yer açmak amaçları Now ın her sezon ki hali onlarca dizi anlaşması yapıp dizi 2 bölümde düşük aldığı an finale gidiyor hemen ..

Kesinlikle yeni dizilere yer açmak amaçları Now ın her sezon ki hali onlarca dizi anlaşması yapıp dizi 2 bölümde düşük aldığı an finale gidiyor hemen ..
Bu bana biraz "emeğe saygısızlık" gibi geliyor. Eskiden kanallar dizilerle 13 bölümlük anlaşma yapardı. Çok ekstra bir durum olmadığı sürece düşük reyting alsa bile dizi 13 bölüm yayınlanır, sonra final yapardı.

Ancak günümüzde 2. bölümünün yayınlandığı akşamın sabahında final haberi geliyor. Sektör artık her zamankinden çok daha acımasız maalesef...

Adam sert bi tepki vermemiş. Kaldırılmasına da tepki vermemiş. Üstelik baya haklı. 2 bölüm yayınlanan ve kaldırılan bi diziyi bu listeye koymalarını komik bulmuş. E komik 😄

İnanması zor ama kanalın elinde şu anda yeni dizi yok, olanlar da ertelendi. Dediğiniz muamele Kirli Sepeti ve özellikle apar topar gününden edilip kaldırılan Gizli Bahçe'ye uygulandı ama bu dizi 2. bölümden 1 reytinge düştüğü için final kararının alınması normal (belki bir hafta daha beklenebilirdi ama durum değişmezdi)

Kanal kendisiyle çelişmiş adam da haklı olarak tepkisini ortaya koymuş. Ağzına sağlık. :Z

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Burada herkese hak veriyorum, hem Levent bey yanlış proje seçmiş hem de @Aserat durumu özetledi. Madem böyle fantezileri vardı, neden ? Başarı istiyorsan Kirli Sepeti'ni devam ettirseysin ? Yurt dışı satışı yok muydu ?

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram

Bu alana bir cevap yazın...