Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | UEFA Konferans Ligi | Çeyrek Final - 1. Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,640
Puanı
1,060
UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

19.45'de başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: 12.Adam
İlk 11 belli oldu. İsmail-Fred ikilisi dururken Krunic-Zajc oynaması enterasan geldi ama İsmail Hocamın inşallah vardır bir bildiği. :A

FB_IMG_1712850990317.jpg

• Güldürdün
Büyük İ. Kartal efsane i.k kestanesini çizdirmeye devam ediyor uyan fenerbahçeli uyan biz bu rüyayı 1.5 ay önce gördük sizi uyandırmaya çalıştık hain olduk. maça çıkmamışlar iyiki yorgunduk diyip 10 falan yerlerdi mazallah bunedir 8 eksik olmypiakos'a karşı 3-0 boynunu büktün daha dk 60 sonunu göremiyorum bile beter olun diyeceğim ama Ali Koç ve avanelerine. gerçek fenerbahçe taraftarı bunun böyle olacağını zaten biliyordu vesselam.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
İsmail Kartal'ın ne kadar çapsız bir teknik direktör olduğunun kanıtı olarak bu maç gösterilebilir.

Kulüp tarihinin en önemli maçlarından birine Krunic denen rezil topçu ve futbol oynamayı unutan Zajc ile çıkmak resmen intihar. Israrla Krunic denen rezil topçuyu aldırıp Crespo'yu yollaması da başka rezillik...

• Beğendim
İsmail Kartal'ın ne kadar çapsız bir teknik direktör olduğunun kanıtı olarak bu maç gösterilebilir.

Kulüp tarihinin en önemli maçlarından birine Krunic denen rezil topçu ve futbol oynamayı unutan Zajc ile çıkmak resmen intihar. Israrla Krunic denen rezil topçuyu aldırıp Crespo'yu yollaması da başka rezillik...
Futbol şansı sizi istiyor 3-2 ye geldi durum ..

İkinci maçta başımızda İsmail Kartal olmaz ise çok rahat Geçeriz bu takımı. Nokta.

• Beğendim