Caner Kurtaran 'Hudutsuz Sevda' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
IMG-20231220-WA0007-1024x1009.jpg

Bahadır Özdener ve Medyapım imzalı FOX'un sevilen dizisi 'Hudutsuz Sevda'nın kadrosuna sürpriz isim.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Asuman Dabak ve Burak Sevinç'in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Caner Kurtaran dahil oldu.

Şu sıralar Makedonya'da çekilen 'Beyaz Zambak' setinden olan Kurtaran, dizide Binbaşı rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Hudutsuz Sevda, heyecan dolu yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

bu haber den bagimsiz, halil ibrahim tarafina *net destek lazim- gorusumu, bolumler once deginmis, yakin donemde de yinelemistim....

leto ve diger aileler bir yana, yilmaz ve arkasindaki kesimin gucunun potansiyelini goz onune alirsaniz,
halil ibrahim ve mahalle den cocukluk arkadaslari ve disaridan oguz'un katkisi -kanimca bu versus da *inandiriciliga sekte vuran denklem.

< . > bi yerden sonra saglam destek karakterler diziye eklenmeli. basta da dedigim gibi bu haber den bagimsiz dir bu yorumum.

@ömer karataş ,,

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
abbas ve ishak tekrar bir aradalar :Dbence kurtoğlu'nun adamı olarak gelmiş olabilir hain komutan'ı açığa çıkarmak için
Derviş Dayı mı oluyor Abbas? :A Albay mevzusu bence Yılmaz ile kapanacak, kadroya dahil olduğundan şu anlık Halil İbrahim'in tarafında olduğunu düşünüyorum ben. En azından Oğuz'un arkasında savcıdan başka birinin durması daha iyi olur hem.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Derviş Dayı mı oluyor Abbas? :A Albay mevzusu bence Yılmaz ile kapanacak, kadroya dahil olduğundan şu anlık Halil İbrahim'in tarafında olduğunu düşünüyorum ben. En azından Oğuz'un arkasında savcıdan başka birinin durması daha iyi olur hem.
hayır edho da osman abbas rolündeydi onu dedim

• İlginç
Sonunda düzgün bir oyuncu geldi, keşke yakın zamanda Miray Daner ayrılsa :A Yalancıktan ağlamasına dayanamıyorum, Bahadır Özdener hocam bir el atıver
@eemre @ömer karataş
Şaşırmışsınız ana örnek vereyim Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, EDHO :) Bunların kadın başrolleri değişmiştir hep...
Deli Yürek'te Feraye çıktı Zeynep geldi.
Kurtlar Vadisi'nde sırasıyla Elif-Ahu-Ebru-Leyla
EDHO'da Meryem-Ceylan-Suzi-Esra-Özgür-Ömür-2x Özlem 😂

• Okudum
@eemre @ömer karataş
Şaşırmışsınız ana örnek vereyim Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, EDHO :) Bunların kadın başrolleri değişmiştir hep...
Deli Yürek'te Feraye çıktı Zeynep geldi.
Kurtlar Vadisi'nde sırasıyla Elif-Ahu-Ebru-Leyla
EDHO'da Meryem-Ceylan-Suzi-Esra-Özgür-Ömür-2x Özlem 😂
E Yasemin çıktı Zeynep geldi işte. :A Olursa sezon sonu olur öyle bir durum. :A

E Yasemin çıktı Zeynep geldi işte. :A Olursa sezon sonu olur öyle bir durum. :A
aynen.

@xxAlemdarxx 'in *oyuncu konusundaki yorumuna katilmasam da
- begeni ve tam tersi durumlar -goreceli elbette- .

kaldi ki, ben zeynep rolunu miray dan baskasina yakistiramam. <rolunu de gayet iyi yapiyor oldugunu dusunuyorum. . . hatta gcmis bolumlerden birinde > bolumu, miray sirtladi bile dedigim olmustu. < mesajima o gun reaksiyon gosteren sevgili @ömer karataş dizidasimiz da bu yorumumu hatirlar sanirim. :)

hazir -hudutsuz sevda dan bahsediyorken- sunu da belirtmeden olmaz ,
izleyici elestirisi olarak : koca hafta * 1 tek fragman < onun da ucu ucuna sunulmasi pek hos bir durum degil. < yuzeysel olarak gorunen : kanal & yapimcinin , diziye gerekli ilgiyi gostermiyor algisi akla istemeden de olsa gelir.

iyi seyirler.

• Aynen
Reactions: ömer karataş
kaldi ki, ben zeynep rolunu miray dan baskasina yakistiramam. <rolunu de gayet iyi yapiyor oldugunu dusunuyorum.
Eğer başrol Akın Akınözü yada o jenerasyondan bir isim olsaydı kadın başrol Hilal Altınbikek olacaktı aslında. Düşününce fena gelmiyor fikir. :A Hoş bende Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ı iyi buluyorum.

aynen.

@xxAlemdarxx 'in *oyuncu konusundaki yorumuna katilmasam da
- begeni ve tam tersi durumlar -goreceli elbette- .

kaldi ki, ben zeynep rolunu miray dan baskasina yakistiramam. <rolunu de gayet iyi yapiyor oldugunu dusunuyorum. . . hatta gcmis bolumlerden birinde > bolumu, miray sirtladi bile dedigim olmustu. < mesajima o gun reaksiyon gosteren sevgili @ömer karataş dizidasimiz da bu yorumumu hatirlar sanirim. :)

hazir -hudutsuz sevda dan bahsediyorken- sunu da belirtmeden olmaz ,
izleyici elestirisi olarak : koca hafta * 1 tek fragman < onun da ucu ucuna sunulmasi pek hos bir durum degil. < yuzeysel olarak gorunen : kanal & yapimcinin , diziye gerekli ilgiyi gostermiyor algisi akla istemeden de olsa gelir.

iyi seyirler.
haklısın ve ayrıca oyuncu kendi istemedikçe çıkmaz bence

• Beğendim
Reactions: Dante