'Sandık Kokusu'nun Yayın Günü Değişti! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,652
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
F-mLQtDXkAAklxI

Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Sandık Kokusu'nun yayın günü değişti.

Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ile Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı ve perşembe akşamları ekrana geleceği konuşulan dizinin yayın günü ile ilgili değişikliğe gidildi.

Metin Akdülger'in 3. bölümden itibaren itibaren izleyici karşısına çıkacağı dizi yeni bir değişiklik olmaz ise çarşamba günleri ekrana gelecek.

Sandık Kokusu, ilk bölümüyle yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Şahane Hayatım'ın ilk iki hafta boşluktan iyi gittiğini nihayet anladılar. :bhr: İlk tanıtım zaten merak uyandırıcıydı, yarın yeni bir tanıtım ile 29 Kasım Çarşamba'ya gün basarlar muhtemelen. Daha fazla bekletmeden yayına girmeleri lazım yeterince geç kalındı zaten.

Bomboş günde Şahane Hayatım'ın düştüğünü, bitme noktasına gelen Dilek Taşı'nın yükseldiğini görünce kanallar :A Arak'ın çarşamba olmasını isterdim ama bu dizi için perşembeye göre daha büyük bir potansiyel var. Bu arada İlk ve Son'dan sonra Salih Bademci ve Özge Özpirinçci'nin rakip olması ilginç oldu. :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Çarşambanın daha iyi bir gün olduğuna emin miyiz? (b) @Emre Ozansoy
3 dizi olmasına rağmen Kuruluş Osman gibi üstünlük kuran bir iş yok. Sadakatsiz'in ilk sezonunda yaptığı gibi çok rahat üstünlük kuracak bir iş. O yüzden en doğrusu olmuş bence. :A

Perşembe'ki rakipler daha az değil mi? Veya daha güçlü? :A
Yükselme potansiyeli olan Hudutsuz Sevda ve Aldatmak var, her ne kadar daha bir iddiası olmasa da Bir Derdim Var ile Sakla Beni de var. Romantik komedi isteyenler için de Kendi Düşen Ağlamaz var. Ortalık karışık. :A

Daha başlamadan gün değiştirme genelde pek iyi sonuçlanmıyor.

İyi bir dizi günü hangi gün olursa olsun tutunur. Kızılcık Şerbeti’nin günü sürekli eleştirilmişti ama şimdi günün zirvesinde.
Bu dizinin Perşembe günleri zirvede olma şansı daha yüksek olurdu (kalabalık bir gün olduğu için zamanla artış yaşayıp ileriki haftalarında zirve şansı yüksekti), Çarşamba günleri iyi bir reyting ile ikinci olmak için çabalayacak.

Tanıtım çekimlerinden yeni kare.

Sandık Kokusu.jpg

Şahane Hayatım'ın ilk iki hafta boşluktan iyi gittiğini nihayet anladılar. :bhr: İlk tanıtım zaten merak uyandırıcıydı, yarın yeni bir tanıtım ile 29 Kasım Çarşamba'ya gün basarlar muhtemelen. Daha fazla bekletmeden yayına girmeleri lazım yeterince geç kalındı zaten.
Birsen Altuntaş planlanan yayın tarihinin 6 Aralık Çarşamba olduğunu söylemiş, çok geç. :(

Şahane Hayatım bomboş günde düşüşe geçti :( :///. Dilek Taşı'nın boşluktan yükseldiğini görünce iyi bir karar almışlar, zorlu bir rakibi yok merakla bekliyorum :Z :Z

Arak perşembe olucak galiba, olsun da çöpleri yerle bir etsin :Z

Bugünkü reyting sonuçlarını bekleselerdi keşke. Aralık'a sarkması iyi olmadı, ki Kasım sonu bile geç yani. Dizinin tutması yeterli, reyting sonuçları falan umrumda değil. Deneklerin hepsi yancı muhafazakarlardan oluşuyor zaten.

• Aynen
Reactions: Carpe Diem