'Ne Gemiler Yaktım' ve 'Arak' Hangi Günler Yayınlanacak? | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,282
Puanı
1,060
ne-gemiler-yaktim.jpg

Show TV'nin yeni dizilerinin yayın günlerine dair iddialar ortaya çıkmaya başladı.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın paylaştığı 'Sandık Kokusu'nun perşembe akşamları yayınlanacağının öğrenilmesinin ardından kanalın diğer iki dizisi için de planlanan günler belli oldu.

Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ı bir araya getiren yeni Ay Yapım projesi 'Ne Gemiler Yaktım'ın pazartesi yayınlanması planlanırken İlker Kaleli ve Öykü Karayel'i buluşturan, Most Production imzalı 'Arak'ın ise çarşamba yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Birsen A.

3634536_1920x1080.jpg

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
İlker Kaleli'nin Poyraz Karayel'den, Öykü Karayel'in Kuzey Güney'den kalma alışkanlığı olduğu için bu geleneği devam ettirmek için Arak'ın çarşamba olması mantıklı. :Z Ne Gemiler Yaktım'ın en büyük potansiyel rakibi Kızıl Goncalar olacak ama ondan önce başlarsa izleyici toplamak için önemli bir şans yakalayabilir.

• Beğendim
İlker Kaleli'nin Poyraz Karayel'den, Öykü Karayel'in Kuzey Güney'den kalma alışkanlığı olduğu için bu geleneği devam ettirmek için Arak'ın çarşamba olması mantıklı. :Z Ne Gemiler Yaktım'ın en büyük potansiyel rakibi Kızıl Goncalar olacak ama ondan önce başlarsa izleyici toplamak için önemli bir şans yakalayabilir.
Öğretmen dizisi fanları sevinecek kesin Çarşambaya alınmasına dizinin ilk başlarda carsambaydi 😁

• Beğendim
Bakalim bu sezon Show Tv nasil ilerleyecek...
BANA GÖRE :
Ne Gemiler Yaktim Kizil Goncalar gelene kadar iyi izlenir sonrada ortalama devam eder bence. Sezon sonundada final yapar. Zaten klasik Show Tv dizileri ortalama izlenenince 26-30 bölüm arasi sürüyor. (Alev Alev, Ariza, Baba, Güzel Günler...). Sandik Kokusu tutar, hatta bir Kizilcik Serbeti etkisi yaratabilir. Rakipleri Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak ortalama izlenmelere sahip diziler...
Arak da çarsamba günü en çok izlenen dizi olur bence.

Bakalim bu sezon Show Tv nasil ilerleyecek...
BANA GÖRE :
Ne Gemiler Yaktim Kizil Goncalar gelene kadar iyi izlenir sonrada ortalama devam eder bence. Sezon sonundada final yapar. Zaten klasik Show Tv dizileri ortalama izlenenince 26-30 bölüm arasi sürüyor. (Alev Alev, Ariza, Baba, Güzel Günler...). Sandik Kokusu tutar, hatta bir Kizilcik Serbeti etkisi yaratabilir. Rakipleri Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak ortalama izlenmelere sahip diziler...
Arak da çarsamba günü en çok izlenen dizi olur bence.
Ne gemiler yaktım daha uzun sürer bence