Sandık Kokusu - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
F8zfpUxXkAEjIlO

Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Sandık Kokusu'nun tanıtım fragmanı yayınlandı.

Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini üstlendiği; Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken ilk tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosunda Seda Türkmen, Levent Can, Şahin Sancak, Mina Akdin, Kayhan Açıkgöz, Emre Şen, Ergun Kuyucu, İnci Şen ve Nalan Yavuz yer alıyor.

Sandık Kokusu, yakında Show TV'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Ekran için gün sayan dizi; üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak.

‘Sandık Kokusu’ güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak.
F-mLQtDXkAAklxI

F-mLQ78WYAALrBC
F-mLRJ7XAAAeoRq

F-mLRXPXUAA9nj8

Fragman iyi duruyor. Kadrosu ve senaristleri sebebiyle sezonun merakla beklediğim işlerinden.

Özge Özpirinçci yine muhteşem. ❤️ Demet Akbağ’ı da çok severim ama bu projesinde de yine perukla oynuyor, maalesef bu seferki peruğu bayağı kötü duruyor. Akrep’teki sarışın hali bile gerçek saç gibi duruyordu ama bunun peruk olduğu 10 km öteden belli. Bu kadar usta bir oyuncunun rolü için saçına dokunmayıp peruk kullanması da ilginç.

• Aynen
Reactions: Carpe Diem
Fragman iyi duruyor zaten Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci'yi birlikte izlemek büyük bir ayrıcalık olduğu için ciddi bir artıyla başlıyor. Hangi gün olursa olsun tutacağına kesin gözüyle baktığım nadir işlerden.

Bu arada Birsen Altuntaş'ın haberine göre Melis Civelek de zamanında otobüs terminalinde kızı Feyza'yı (yani Kızılcık Şerbeti Nilay'ı) terminalde kaybetmiş ve bundan kurgulayarak diziyi hazırlamış. 😱 İşte gerçek hikaye diye buna derim. :A

Oyunculuklar iyi de biraz yavan geldi bana. Ama güzel bir anne kız çatışması olacağı belli. Demet Akbağ farkı ile.

Sezonlar sonra beni TV dizilerine döndürecek iş bu işte. Bekleyin, bomba gibi geliyoruz. :Z