'Kızıl Goncalar' İçin Dikkat Çeken İddia: En Pahalı Dizi Olacak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,282
Puanı
1,060
F8Nz3dgWcAA3ChY

FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar için geri sayım sürüyor.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Mert Turak ve Şerif Erol gibi isimlerin paylaştığı yapım, sezonun merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Özgü Namal'ın 10 yıl sonra ekranlara döneceği dizi için bölüm başı 700 bin TL alacağı haberlerinden sonra dizinin ilk bölümünün 15 milyon TL'ye mal olacağı ve güncel diziler arasında en pahalısı olacağı iddia edildi.

Okuma provası geçtiğimiz hafta gerçekleşen, önümüzdeki günlerde sete çıkmaya hazırlanan yapım, muhafazakar bir ailenin gelini olan Meryem'le babası 28 Şubat döneminde aktif rol oynayan doktor Levent'in kesişen hayatlarını konu alacak.

Kaynak: Müge Dağıstanlı

Bu tarz iddialı dizilerin sonu hep hüsran oluyor, bari bu sefer tersi olsun :A

Bu afis ile kimi kandiriyorlar 15 milyon TL diye acaba merak ediyorum? Ayrica bölüm basina 700 bin TL nedir ya. Hangi ülkede yasiyoruz?

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Bu afis ile kimi kandiriyorlar 15 milyon TL diye acaba merak ediyorum? Ayrica bölüm basina 700 bin TL nedir ya. Hangi ülkede yasiyoruz?
Dünün yeniyetmesi Çağatay Ulusoy'un 2 milyon alacağı yerde yılların oyuncusu Özgü Namal için 700 bin makul. :A

Bence bu dizi konuşulanların aksine sezonun konuşulacak dizilerinden biri olacak yoksa 9 yıl sonra Özgü Namalı setlere döndürmezdi bence

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Dünün yeniyetmesi Çağatay Ulusoy'un 2 milyon alacağı yerde yılların oyuncusu Özgü Namal için 700 bin makul. :A
"Dünün yeniyetmesi"nin henüz kariyerinde başarısız bir işi olmadığı ve popüler iyi bir oyuncu olduğu için o parayı alıyor. Bence çok fazla orası ayrı. Asıl en son 12 yıl önce bir dizi tutturmuş kişinin aldığı para epey fazla.

Fox çabuk harcamasa bari yanlış kanala verdi Gold film maalesef bunun gideri ShowTV falan olurdu kızılcık şerbeti gibi

Özgü için tutsun isterim zira tutmazsa bir daha televizyona iş yapacağını sanmam.