Büşra Pekin: "Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Karşısında Duramazsın!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,086
Puanı
1,061
t25_busra-pekinin-hedefinde-k-542.jpg

Başarılı oyuncu Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklama!

Geçen sezon mart ayında cuma akşamları Kanal D'de yayınlanan ve 4 bölümde sona eren 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri üyeliği yapan Büşra Pekin, programın neden tutmadığı sorusuna "Evet, doğru devam etmedi. Aslında kötü bir şey olmadı ama Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti'nin karşısında duramazsın. Biz de bir dizi yapsaydık belki oraları zorlayabilirdik ama televizyon formatlarının çok fazla aktif olmadığı, dizilerin çok önde olduğu bir sene. İkisini de seviyorum bu arada ve izliyorum." cevabını verdi.

Pastel Film imzalı programın sunuculuğunu Hamdi Alkan üstlenirken diğer jüri üyeleri arasında Hülya Avşar ve Zafer Algöz yer almıştı.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yazın yayınlansa bile o ucube formatla hiç şansınız yoktu, daha önce denenmiş ve ilk yılları dışında tutmamış bir formatı denerseniz böyle rezil olursunuz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bomboş günde de yayınlansa bile o çöp program izlenmezdi. Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını'nı bahane edip programın rezilliğini örtmeye kalkma Büşracım :F :F

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İki diziyle alakası yok. Hiçbir dizinin olmadığı günde de yayınlansa alacağı reyting farklı olmazdı.