Adım Farah - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
F30nyrZXsAAMzZ2

O3 Medya imzalı FOX'un sevilen dizisi 'Adım Farah' yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Yönetmen koltuğuna Recai Karagöz'ün oturduğu, başrollerini Engin Akyürek, Demet Özdemir ve Feyyaz Duman'ın paylaştığı dizi, yakında yeniden izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Adım Farah, yeni sezonuyla yakında FOX'ta!

Geçen sezonu 4 reytingle kapatmış ama bu sezon o civara bile ulaşacağını sanmam. En azından belli bölüm garantisi olduğu için düşük reyting alsa bile ite kaka idare edileceği için cumaya alınsın ve çarşamba günü büyük potansiyel varken FOX'un yeni dizilerinden birine ayrılsın.

• Olmamış
Reactions: Angelica
karisik bir fragman olsa da, hikaye nin gidisati adina yeni sezonu heyecanla beklenecek bir yola giriliyor gibi,,,

farah ve ufakligi villain'in ellerinden kurtarma yolunda tahir lekesiz acaba kardesi ile mi bu yola girisecek -yoksa tek basina mi. . .
< firat tanis umarim dizi de kalmistir. daha cok yasanacak abi kardes bol duygu dolu anlarin yasanacagi sahneler ,
- ve de her iki ciftin dolu dolu yasayacagi romantik sahnelerin oldugu bolumleri izleyecegimizi bekliyordum . . . umarim cikmamistir.
------

hangisi :) - feyyaz duman mi ?

villain tarafta oldugundan *sorun *olmaz yahu :)
Aynen o. :A