Ömer - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,963
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fl-T4umWQAALhLF

OGM Pictures imzalı Star TV'nin sevilen dizisi 'Ömer'in yayın tarihli yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Cem Karcı'nın oturduğu, senaryosunu Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

Ömer, yeni bölümüyle 11 Eylül Pazaetesi 20.00'de Star TV'de!

Tanıtıma göre orjinal senaryo'cular (ben) ile Oyuncu kadrosu'cular arasında ortayı bulmuşlar gibi görünüyor.

@Dante
Shtisel'in 1. Ve 2. Sezon arasında ekrana yansıtılmayan dönemi izleyeceğiz diyebiliriz.

Shtisel'deki kuzen yerine mahalleye yeni komşu da gelebilir. Kadroya yeni katılan kişiler bu sebeple olabilir.

Bir de Ömer'in 2. Sezon başlangıcı, Shtisel'in 3. Sezon başlangıcına benzemiş kısmen.

Son düzenleme:
Ben de Gamze gibi bir kadını kaybetsem yoldan çıkardım Ömer'i anlayabiliyorum. :A İddialı bir fragman olmuş yeni sezonda da zirvedeki yerini koruyacaktır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
* ilk tanitim bence bariz hayal .
2. tanitim da ; beliren sahne nin - hayal olmamasi icin, kanimca zaman atlamasi olmasi lazim,,...
yanlis hatirlamiyorsam, sezon finalin de eski esi abd'ye goturuyordu, gamze cabucak donmus olamaz,
olasilik ; donmus sekilde zaman atlamali bir senaryo uzerinden giderlerse, bu nasil olmus ,yani ordan nasil geri donebilmis -merak edilesi....

< a bak ,simdi hatirladim > dizideki esi *senaryo geregi dizi den ayrilmis,> simdi taslar yerine oturuyor...
bunla ilisik bir gamze donusu olur tahminim.

Eğer zaman atlaması olur ise;

Hikayenin ciddi değiştiği bir senaryo izleyebiliriz. Baba dizisinin 2. Sezonuna dönebilir durum.

Uyarlama senaryodan tamamen vazgeçilip kendi senaryolarını da yazar iseler maalesef dizinin tarzından ötürü dizi benim için biter. Gülseren Budayıcıoğlu'nu bu projeye hiç katmamalılardı. Benim Güzel Ailem ayarında -o da uyarlamaymış- bir uyarlama olmalıydı. Bu kadar dram olmamalıydı.

Orjinal diziyi 2 bölüm izlesen bana hak vereceğini düşünüyorum ki yağmurlu olduğu mgm tarafından belirtilmiş bir hafta sonunda Cuma akşamı başlasan x1,25 hızla -bu dizide hiç sırıtmıyor, ani hızlı hareketler yok- pazar akşamı rahat bitirirsin. (12x2 + 9 bölüm, 45'er dk.)