'Aile'nin Yeni Sezonuna Ait Yeni Gelişmeler! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
78,813
Puanı
1,060
XuDyVW9VSE6V6GfN2vy2mA.jpg

'Aile'nin yeni sezonuna ait yeni gelişmeler!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Mert Denizmen ve Emel Göksu'nun paylaştığı, 13. bölümüyle ilk sezonu noktalayan yapım bir değişiklik olmazsa 18 Eylül'de 2. sezon için sete çıkacak.

Ekim'in ilk haftasında yayında olması planlanan dizinin kalan 17 bölümün ardından uzatılıp uzatılmayacağı ise alacağı reytinge göre belli olacak. Sevilen dizinin 2. sezonunda kadroya Cihan Soykan(İşler) karakterinin partneri ile dizide adının sık sık geçtiği hala karakteri dahil olacak.

"Aile" yeni sezonuyla Ekim'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen A.

dizi kanimca iyi ilerliyor. genel anlam da ilk sezonu begenmistim.
cekimleri kaliteli bulmustum. ozellikle sinematografik anlamda gorsel olarak keyif aldim. gece gunduz bogaz ve deniz manzalari, kosk ic dis cekimleri,
genis aile nin oldugu bolge nin yerden ve hava dan cekimlerin de yesile dogaya doymamiz,vb .

diger yanda, dogal mahalle cekimleri, sokak dugunleri, muzikler, ikilinin uyumu, basrollerin uyumu disinda, diger oyuncularimizin da sahnelerin de performanslari ile akillar da guzel bir 1.sezon biraktilar.

set arkasi set onu emek veren -hepsine tesekkurler.

bu arada

2.sezonu cok merak ediyorum nasil ilerleyecegine dair. . .
ozellikle nejat isler'in sahnelerinin artmasi icin bayagi mesaj oluyordu youtube sayfasinda. bence de daha fazla sahnesi olmali.
teknik tarafindan bakinca ,elbette cok kaliteli oyuncular kadro da bulunuyor, yonetmen ve senarist icin de zordur sure dagilimi.herkesi memnun etmek - isin en zorlu matematigi olsa gerek.

.
@Mehmet Can , @Angelica ,,,

ipucu felan yok mu @serhatt 😛

iyi seyirler.

Nejat işler konusunda katılıyorum sana

Geç başlayacak dezavantaj bu aslında. Yine en az 7 alırsa 3. Sezon'u da olur.