'Kısmet' ve 'Yaz Şarkısı' Final Yapıyor! | FOX

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,597
Puanı
1,060
yazsarkisidizi_362569971_149620058152287_5667551097392369591_n-1024x1024.jpg

FOX'un bu yaz ekrana getirdiği 'Kısmet' ve 'Yaz Şarkısı' final yapıyor.

Pastel Film imzalı, başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın paylaştığı 'Yaz Şarkısı' 8. bölümüyle final yapacak. NTC Medya imzalı, başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı 'Kısmet' ise 10. bölümüyle izleyicisine veda edecek.

Kısmet final bölümüyle 25 Ağustos Cuma, Yaz Şarkısı final bölümüyle 27 Ağustos Pazar FOX'ta!

cem-111-768x517.png

Kaynak: Birsen Altuntaş

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Kısmet çok güzel bir diziydi tadında bitiyor emeklerine sağlık başka projelerde görmek çok istiyorum :Z :bhr:

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Kısmet belki Fatih Aksoy sayesinde 13 görür, sırada Ruhun Duymaz var ama onun bu kadar sürmesi bile zor duruyor.

• Beğendim
Kısmet zaten 13 bölüm olarak planlanmıştı, zor da olsa görür gibi. Ruhun Duymaz da ay sonuna doğru final kararı alır.

• Okudum
Kısmet'in bu kadar erken bitmesine gerek yok. 13. bölümü Eylül ortasına denk geliyor. Yerine gelecek dizi belli olana kadar gayet idare ettirir. Kanal acele edip günü boş geçirmemeli.

• Beğendim
Reactions: Dante and 12.Adam
Kısmet bu yaz izlediğim tek işti. Kısır Bi senaryosu olmasına rağmen diğer yaz dizilerinden farklı ve eğlenceliydi. Uzun sürmeyeceği belliydi. Umarım yine de 13 ü görür.

• Okudum
Beklenen haberler. Resmen bu yaz dizilerinden hiçbiri sezona kalamayacak Trt toleransını saymazsak.

Kısmet'in ilk bölümü düğünle başlayıp 13 hafta öncesine dönüyordu o yüzden 13. bölümde bitmesi yerinde olur. Her ne kadar 2. bölümden sonra devam edemesem de kendi çapında yazın düzgün ve kendine has işlerinden biriydi o yüzden hak ediyor.

Yaz Şarkısı'nın sonu başından belliydi o yüzden hiç şaşırmadım. Bu gidişle Ruhun Duymaz'ın da ömrü pek uzun görünmüyor.

• Beğendim
Reactions: Dante and 12.Adam
'Kısmet' 25 Ağustos'ta yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekranlara veda ediyor. (Birsen Altuntaş)

Kısmet çok güzel bir diziydi tadında bitiyor emeklerine sağlık başka projelerde görmek çok istiyorum :Z :bhr:
Kısmet belki Fatih Aksoy sayesinde 13 görür, sırada Ruhun Duymaz var ama onun bu kadar sürmesi bile zor duruyor.
Kısmet zaten 13 bölüm olarak planlanmıştı, zor da olsa görür gibi. Ruhun Duymaz da ay sonuna doğru final kararı alır.
Kısmet'in bu kadar erken bitmesine gerek yok. 13. bölümü Eylül ortasına denk geliyor. Yerine gelecek dizi belli olana kadar gayet idare ettirir. Kanal acele edip günü boş geçirmemeli.
Kısmet bu yaz izlediğim tek işti. Kısır Bi senaryosu olmasına rağmen diğer yaz dizilerinden farklı ve eğlenceliydi. Uzun sürmeyeceği belliydi. Umarım yine de 13 ü görür.
Beklenen haberler. Resmen bu yaz dizilerinden hiçbiri sezona kalamayacak Trt toleransını saymazsak.

'Kısmet' 25 Ağustos'ta yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekranlara veda ediyor. (Birsen Altuntaş)
Büyük hata ve ayıp. Dizi zaten 13 bölüm tasarlandı ve o kadar dayanacak gücü de vardı. Sezon açılışına kadar boş boş tekrar veya film yayınlamaktansa Kısmet'in devam etmesi gerekirdi.