Yiğit Kirazcı 'Kızılcık Şerbeti' Kadrosunda! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,581
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
yigitkirazci_339825611_1425163251559675_6742989477036760363_n-1024x1024.jpg

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz isim!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezon bölümleri için sete çıkmaya hazırlanıyor.

Hafızalara kazınan bir sezon finali ile ekranlara ara veren ve kadrosuna geçtiğimiz günlerde Bahtiyar Memili'nin katıldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı (Alev'in eski sevgilisi Rüzgar) da dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümleriyle yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
İyi isim. :Z Melis Civelek'in yazdığı Güllerin Savaşı'nda da oynadığı için yabancılık çekmeyecektir. Pembe'nin kardeşi ve kardeşinin oğlunun da dahil olacağı söylentisi var onları kimlerin oynayacağını merak ediyorum. :A

Kızıl Goncalar vardı ama o da erkek başrolünden kaybediyor, Kirli Sepeti ile Hudutsuz Sevda da güzel bir sürpriz yapabilir. :A
Hepsine kısa kısa baktım. Hiçbiri benlik değil. :A

Partner seçimi felaket olsa da Özgü Namal'ın ekranlara dönmüş olmasına sevindim. Darısı diğer eski oyuncuların başına. :A

İyi isim. :Z Melis Civelek'in yazdığı Güllerin Savaşı'nda da oynadığı için yabancılık çekmeyecektir. Pembe'nin kardeşi ve kardeşinin oğlunun da dahil olacağı söylentisi var onları kimlerin oynayacağını merak ediyorum. :A
Sen olsana pembenin yiğeni karakter olarak uygunsun bence :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat