FAV10 APARTMANI
BAYRAM ÖZEL
PART 2 | SON
Sabah olur, erkekler bayram namazından dönerler. Hep birlikte kahvaltı yapıp bayramlarını kutladıktan sonra kasap gelir ve herkes kasapla birlikte ahırın başına giderler. Ahırın kapısını açarlar ve şok olurlar. BAYRAM ÖZEL
PART 2 | SON
Kasap : Melek hanım hani hayvanlar.
Herkes birbirine bakar bakar ve hepbirlikte "XEMRERXX" diye bağırırlar.
Zeyno : Melom bak ben sana demiştim Xemrex'e güven olmaz diye.
Angelica : Ya ben nereden bileyim böyle yapacak , sonuçta mübarek gün.
O sırada apartmanın bahçesinden Xemrex gelir. Herkes onu görünce ilk önce şaşırır ama sinirli bir şekilde yanına giderler.
The_Erinch : Ne yaptın o kadar hayvanı kime sattın ya bari bu mübarek günde yapmasaydın.
Xemrexx : Hepinize iyi bayramlar sayın apartman sakinleri.
Dosi : Bak biz ne diyoruz sen ne diyorsun dalga mı geçiyorsun.
Ateşböceği : Serhat sen de bu işin içinde yoksun değil mi?
Serhat : Aman gökten taş yağsa benden birleceksiniz. İşim gücüm yok hayvanlarla mi uğraşayım.
The_Erinch: Bence de Serhat'ın bu sefer bir suçu yok. Xemrexx adam akıllı anlat.
Xemrexx : Tamam anlatacağım ama hepiniz salona gelin hep birlikte bir şey izleyeceğiz.
Hepbirlikte salona gelirler. Xemrex telefonunu televizyona bağlar. Ekranda bir video oynatılmaya başlar.Videoda kurban kesmeyen zor durumda olan kişilere hayvanları dağıtmış ve onların teşekkürleri ile dolu bir video bulunmakta. Sonunda ise Afrika'daki çocukların hayvanların kesilmesini ve yemeyi beklerkenki umut dolu bakışları kaydedilmiş.
Ekran kapanır. Herkesin gözü yaşlı bir şekilde birbirine bakarlar Çok mutlu olmuştur herkes.
Angelica : Xemrex 40 yıl düşünsem böyle bir iyilik yapacağını düşünmezdim. Allah razı olsun.
Zeyno : Valla beni bile şaşırttın. Bari bayram bölümünde iyilik yapmışsın. 4 Sezon da bir ilk.
The_Erinch : Kız tamam yeter. Bak ne güzel iyilik yapmış.
Xemrexx : Size bir sürpriz yapmak istedim.
Herkes mutlu bir şekilde birbirlerine sarılırlar bayramlarını kutlarlar. Hep birlikte kahvaltıya otururlar.
Kahvaltıdayken Angelica yerinden kalkar. Odasına gider ve bir şey getirir. Herkesin önünde 3 tane bileziği Xemrexe verir ve o da hemen elini öper.
Zeyno : E yani melom bize de yok mu bilezik falan.
Angelica : Var Kız var. Hepinize bir altın.
Herkese bayram harçlığı olarak altını dağıtırken,
Serhat : Kız ben senin altınına mı kalmışım.
Angelica : Ay Serhat bari bugün böyle davranma. Aman neyse biz de seni böyle seviyoruz.
Ateşböceği: Kız bu kadar paran var hala niye biz temizlik yapıyoruz.
Angelica : Haklısın Kız bayram bitsin hemen eve bir temizlikçi bir de aşçı alacağım artık sizi yormayacağım canlarım.
Zeyno : Ay canım melom benim. Kız seni seviyorum.
Dosi : Hadi hepiniz gelin güzel bir bayram selfisi çekelim.
Hepbirlikte toplanırlar ve telefonu Xemrex tutar. Herkes gülerken bir selfi çekerler...
Ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam ederler.
-- SON --
------
NİCE BAYRAMLARA.
@Angelica @Dosi @Zeyno @AteşBöceği @xemrexxx @The_Erinch @Cervantes @Doğan @Yakamoz-Asi