"Aramızda Kalsın", "Erkenci Kuş" ve "Kiralık Aşk" Tekrarlarıyla Star'da

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,713
Puanı
610
images.jpeg-2.jpg

Yapımcılığını TMC Yapım'ın üstlendiği Gökçe Bahadır,Binnur Kaya,Uğur Yücel ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı dizi Aramızda Kalsın tekrar bölümleriyle yarından itibaren her gün 09.00 da izleyicisiyle buluşacak.

Yapımcılığını Gold Film in üstlendiği romantik - komedi dizisi Erkenci Kuş tekrar bölümleriyle geri dönüyor. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın üstlendiği dizi her gün 12.00 de izleyicisiyle buluşacak.

2015-2017 arasında yayınlanan romantik-komedi dizisi Kiralık Aşk geri dönüyor. Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı yapım, yarından itibaren her gün 14.00 de izleyiciyle buluşacak.

Aramızda Kalsın, tekrar bölümleriyle her gün 09.00'da Star'da!

Erkenci Kuş, tekrar bölümleriyle her gün 12.00 de Star'da!

Kiralık Aşk, tekrar bölümleriyle her gün 14.00'te Star'da!

images.jpeg-1.jpg

Fazladan bir dizi yayınlamak yerine dizinin saatlerini 3 saat olarak ayarlamışlar belli oldu aramızda kalsın yine 1.5 bolum yayınlanacak
------

Hiç sevmiyorum böyle ya 2/bölüme denk getirin ve ya 1 bölüm yayınlayın ya

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
bunu lutfen ilk siraya ekle hatrim icin :bhr: .
bolum sayisi goz korkutmasin. su gibi akip gidiyor 😛

latife bir yana, oncelikli olsun olmasin, umarim izlediginde yorumunu eklersin basligina, ordan devam ederiz yorumlara....

bu arada , youtube da eski sekliyle eklenmis olan bolumlerde malesef muzik sesleri kimi bolumler de kisik veya sessize alinmis . o yuzden tam keyif alamazsin bence.

< acelen yoksa >
son bir kac gundur dizinin resmi youtube sayfasi bolumleri HD ibareli olarak eklemeye baslamis gibi,, ilk 11 bolum full hd olarak yeniden eklenmis, sesi muziklerde yine kisik/sessiz mi bilemiyorum. onceki eklenmis hali basta da dedigim gibi -muzik/telif dolayli pek keyf vermiyor bence.

yeni HD ilk 11 bolumu eklenmis devami gelir elbette...
son hali umarim ses telif vs halledilmistir, yoksa bir anlami yok muzikler olmadan.

bu kult dizinin kanimca krema bolumu muthis muzikleri ezgileri tinilari adeta sahnelerle cok uyumlu dengeleme yapilmis bence. . .
bazi dizilerde bu denklem cok iyi yapiliyor- tadinda .

ps;

youtube harici diger mecralar da -sanirim puhutv de bulunuyor, ordan izleme sansin var ise, sanirm orada ses problemi yok-yine de tam emin degilim degismis olabilir. fakat bolumler goruntu olarak cillop gibi full HD yer aliyor puhu da .

iyi seyirler simdiden :) .
Bu ses problemi çok sıkıntı Gülbeyaz dizisi teliflerle doluydu diziye haksızlık ettim derken Fırtına dizisini izlerken çileden çıktım 1 saniyelik bile kesintiler vardı ya 7 bolumu anca izledim 7 bolum 30 dakikadan sonra full sessizdi ya bölüme toptan telif atmışlar bıraktım ağız tadıyla izlenmiyor diziler resmen

• Beğendim
diger dizilerde de oldugunu tahmin ediyordum.
en azindan youtube dolayli eklenmis olanlari baglaminda.

tv uzerinden *tekrarlarin da ayni sorun var mi bilemiyorum. misal, bu aramizda kalsin dizisini hd olarak star tekrar yayina getirirken -ses/telif - sorunu giderilmis tarzda mi izletiyor , yoksa ayni problem devam ediyor mu merak ettim.

benim izlediklerim adina konusursam,youtube vs dolayli misal ; ustte belirttigiim aramizda kalsin dizisi disinda, kayip sehir dizisinde de benzer sorunla karsilasmistim. . .
oyleki , bu iki dizinin benim adima ortak ozel noktasi - saglam soundlari .
dizi nin olmazsa olmazlarindan oldugu icin,
senin de dedigin gibi -agiz tadiyla keyiflice izlemek imkansiza yakin gibi.... :(

umarim bu onemli durumu halletmislerdir.
Valalhi benim bildirim eski dizilere telif atılıyor ama yakın dönemde cekilenlerde sıkıntı olmuyor
Kanal d zaten dizileri telife buluyor o söylediğim diziler dışında Çılgın Bediş te izlenecek gibi değil eski çekilmiş kayıtlarda kaldırılmış zaten
Eğer telif attilirsa o öyle gider onu bilerek atıyorlar müzikli olan yerlere

• Beğendim