OGM Pictures'tan Star TV'ye 3 Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,625
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
220px-OGM_Pictures_Logo.png

Star TV ile özel bir prodüksiyon anlaşması imzalayan OGM Pictures, yeni diziler hazırlamaya devam ediyor.

Yalı Çapkını, Çöp Adam, Toprak ile Fidan, Ömer ve Yüz Yıllık Mucize dizilerinin ardından yapım şirketi biri Eylül ayında diğer ikisi ise Ekim ve Kasım ayında izleyici ile buluşacak olan üç yeni dizi hazırladığını duyurdu.

Henüz detayları belli olmayan dizilerin birinde ise yapım şirketi ile bir yıllık anlaşmaya imza atan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu izleyici karşısına çıkacak.

Kaynak: Ranini

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yali Çapkini ve Ömer yeni sezonda devam eder ama Çöp Adam uzun sürmez. Ayrica baska bir yapimin projesini yayinlamayi düsünmüyormu Star Tv ?

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Yali Çapkini ve Ömer yeni sezonda devam eder ama Çöp Adam uzun sürmez. Ayrica baska bir yapimin projesini yayinlamayi düsünmüyormu Star Tv ?
Bu 3 dizi ile birlikte toplam 6 dizisi olacak, pazar günü de Çok Güzel Hareketler 2 yayınlanıyor. Başka yapımın dizisine gün kalmıyor.

• Beğendim
Çöp adam Kasımda başlayacak olan yeni diziye kadar devam eder. Diğer iki dizide salı ve perşembeye gelecektir. Sezonda hafta içi dizi hafta sonu da program yayınlayarak sezonu tamamlayacaktır.

Eğer Cemal Can'ın programı tutarsa Cumartesi Pazara alıp yayınlarlar. (Haftada 2 gün yayınlanması planlanıyor) ÇGH2 de yayından kaldırılmış olur.

Mevcut diziler acisindan kötü bir haber diyebiliriz. Gülseren'den kurtulsun YC, gerisi benim icin önemli degil. :A

• İlginç