'Yüz Yıllık Mucize' Final Yapıyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,096
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FrlMuTcWwAE4e7L

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi 'Yüz Yıllık Mucize'nin final tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Nuran Evren Şit'in üstlendiği, başrolünü Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı dizi 15 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 13. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Yüz Yıllık Mucize, yeni bölümüyle perşembe 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

En çok merak ettigim projeydi. Hayal kirikligi oldu ama. Gülcemal'da ayni sekil umarim oda final yapar

• Olmamış
Reactions: Angelica
13 bölüm devam edecek olması güzel. Star TV'yi tebrik ediyorum dizilerine sahip çıktığı ve 3-5 bölümde yayından kaldırmadığı için.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kadın kadro başrol ecünnü dışında çok iyiydi keza yönetmen de. Senaryo kurbanı oldu. Zerrin Tekindor adına üzgünüm.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
OGM'nin seri üretime geçince bir yerde tökezlemesi olasıydı bu dizi de ilk örneği oldu (Çöp Adam da bu yüksek grafiğin uzağına düştü ama en azından 1-2 reyting almadı). 26 bölüme zorlama saçmalığının yaşanmamasına da sevindim. Her açıdan potansiyelinin çok altında kalan bir iş oldu umarım Zerrin Tekindor ve Hümeyra'yı kısa zamanda daha kaliteli işlerde görürüz.

Aşırı yanlış kadın başrol ile tutması yüz yıllık mucize olurdu :F :F Neyse OGM'nin bir dizisinin patlaması iyi oldu, umarım Hümeyra ve Zerrin Tekindor uzun süre ekranlardan uzak kalmaz.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Başrol kadın oyuncuyu ilk kez izledim facia bi seçim olmuş. Uzun zamandır izlediğim en kötü oyunculuk bile olabilir, ama dizinin başarısızlığını buna bağlamıyorum çünkü senaryo vaadettiğini veremedi. İlk bölüm çok iyi ve merak uyandırıcı bi şekilde başlamıştı. Sonrası yokuş aşağı gitti. Klişe aşk üçgeni üzerinden ilerlemeye çalışmalarını hataydı Ben de 5. Bölüme kadar dayanabildim. Final kararı doğru bi karar olmuş.

Ebru şahin gibi itici bi tipi başrole koyarsanız, Birkan Sokullu Hümeyra Necip Memili Zerrin Tekindor gibi first class seviyesindeki castın yanında iyice sırıtmasına neden olursanız,
bi de üstüne senaryoyu güzel yazamazsanız böyle olur 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

• Harika
Reactions: Carpe Diem
OGM'nin seri üretime geçince bir yerde tökezlemesi olasıydı bu dizi de ilk örneği oldu (Çöp Adam da bu yüksek grafiğin uzağına düştü ama en azından 1-2 reyting almadı). 26 bölüme zorlama saçmalığının yaşanmamasına da sevindim. Her açıdan potansiyelinin çok altında kalan bir iş oldu umarım Zerrin Tekindor ve Hümeyra'yı kısa zamanda daha kaliteli işlerde görürüz.
@Özgür beyciğim paçayı kurtardı. :A