'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' Sezon Sonunda Bitiyor! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,245
Puanı
1,060
gelsin-hayat-bildigi-gibi.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekranlara veda ediyor.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in paylaştığı, geçen yaz sezonundan ayakta kalan tek dizi olmayı başaran yapım, 40 veya 41. bölümüyle ekranlara veda edecek. Bu plana göre dizinin 1 Haziran Perşembe akşamı son kez ekrana gelmesi bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen A.

Yaz sezonunda başladığını düşünürsek iyi dayandı. Reytingleri de düşüşe geçmişken sezon sonunu garantilemesi güzel.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Bir yaz dizisi olarak ilgi çekiciydi ancak uzun süredir ana hikayesinden kopuk kafasına göre giden bir diziydi. Üç kişi üzerinden diziyi döndürmeye çalışıyorlardı. Kanalın en azından sezonu tamamlamalarına izin vermeleri mutlu etti.

Kanal 2 ay daha bu düşük oranlara neyin hatırına dayanacak acaba?

Hiç izlemedim, ama benim Show Tv'ye karsi bir seyim var. Cok mutlu oluyorum dizileri tutunca, reytingleri yüksek olunca. Bu dizi için 40. bölüm olmasina çok sevindim. Ayni sekilde umarim Güzel Günler dizisi de yazin devam edip 40. bölümde final yapar. Onuda izlemiyorum 🙂

Beklenen haber, şaşırtan zaman...
2 ay direnebilecek mi ve kanal sabredecek mi bakalım, gerçi Aile ve Kızılcık Şerbeti zaferlerinden dolayı bunu gözü görmüyordur...

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can