Adem Kılıççı'dan, Yarışma ve Survivor Panorama Hakkında Şok Sözler!

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
images (16).jpeg

Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı'dan yarışma ve Survivor Panorama ile ilgili zehir, zemberek sözler!

Survivor'a 3 kez katılan ve 2018 senesinde şampiyon olan, 2017 ve 2022 senelerinde ise 2. olarak yarışmayı tamamlayan Adem Kılıççı, sosyal medya hesabından yarışmayı ve kendisinin dolma çalma olayını yayında anlatan Survivor Panorama sunucularını topa tuttu. Adem Kılıççı açıklamasında "Yarışmanın kalitesi düştükçe sanırım yorumcu kalitesi de düşüyor. Hiç utanmasam mesela birçok şey söylerim. Allah'tan daha ciddi konularla meşgulüm. Siz kendi sezonunuzu utanmadan, sıkılmadan yorumlayın. Bilmediğiniz, görmediğiniz işlere yorum da yapmayın derim..." dedi.

Adem çok güzel cevap vermiş helal olsun Evrimin eleştirmeye hakkı yok kendi yaptıklarını unutmasın

Ben bu konuda Adem'i haksız buluyorum. Geçen sezonu izleyenler bilir ki adam gibi konseyde evet yedim, suçluyum, yapmamak gerekirdi ve cezam neyse çekerim deseydi helal olsun derdim ama geçen sene konseyde bin takla attı kabul edene kadar. Şimdi çıkmış yorumlamayın diyor. Bal gibi de yorumlar isteyen. Mesela geçen akşam Kardelen tam üstte dediğim şeyleri diyerek mertçe bir davranış sergiledi fakat ne yazık ki Adem aynısını yapmamıştı.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Ben bu konuda Adem'i haksız buluyorum. Geçen sezonu izleyenler bilir ki adam gibi konseyde evet yedim, suçluyum, yapmamak gerekirdi ve cezam neyse çekerim deseydi helal olsun derdim ama geçen sene konseyde bin takla attı kabul edene kadar. Şimdi çıkmış yorumlamayın diyor. Bal gibi de yorumlar isteyen. Mesela geçen akşam Kardelen tam üstte dediğim şeyleri diyerek mertçe bir davranış sergiledi fakat ne yazık ki Adem aynısını yapmamıştı.

Yorumlamayın derken bilmediğiniz görmediğiniz durumları bilmeden yorumlamayın diyor ve bence haklı

Amaan hepsi aynı bunların laa iki sene sonra Acun üç kat para vaad etse hepsi koşarak gider ve Acun abi Acun abi diye Acun'un çevresinde dolanırlar :A İşi yolunda giden susuyor biraz işleri ters düşsün hemen kötüleme modu :bilmem:

Kardelen'in yemek çalma olayına en yakın olay geçen sene Adem'in dolma çalması olayı. O yüzden tabii ki o masada konuşulup değerlendirme yapılırken konu oraya gelecek. O yüzden boş yapmasın Dolmadem :A

Foruma girmesem şu konuyu görmeyecektim. Gerçekten bitmiş Survivor ve kanser kitlesi :A Ama kısmetse olur onu aratır oldu.