Sıcak Kafa'nın 2. Sezonu Olmayacak! | Netflix

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,086
Puanı
1,061
sicakkafa2-2.jpg

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi Sıcak Kafa'dan kötü haber!

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Kubilay Tunçer ve Tilbe Saran'ın paylaştığı, 2 Aralık itibariyle 8 bölümlük ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan yapımın 2. sezonunun çekilmeyeceği öğrenildi.

Şevket Çoruh, "Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım, kısa sürdü yoldaşlığımız" diyerek karakteriyle vedalaşırken takipçilerinden birinin sorduğu 2. sezon sorusuna "Yok" cevabını vererek haberi duyurdu.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Yüksek bütçeli dizileri yeterince izlenmeyince (basit tabirle bütçeyi kurtarmayınca) Netflix'in iptal etme kararı aldığını yabancı işlerinden biliyoruz ama aynı sonu bu dizinin de yaşaması üzücü. Üstelik uyarlandığı kitaptan çok daha özenli, dolu ve boyutlu bir işti. Öyle büyük bir prodüksiyona karşı Kulüp, Erşan Kuneri, Pera Palas gibi devasa bir etki yaratamadığı açıktı ama yine de ilk sezon ucu açık bitmişken devamının gelmesini isterdim. Şahmaran, Kuş Uçuşu, Zeytin Ağacı gibi işlere ikişer üçer sezon peş peşe çekilirken yazık oldu. :(

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Zaten mini dizi diye yayınlandığı için baştan beri 2.sezonunu beklemiyordum ama öyle bir ihtimal vardıysa da bu habere üzüldüm. Değerli bir diziydi.

Netflix'in Gülseren Budayıcıoğlu ile masaya oturma zamanı gelmiş. Bol tecavüzlü, bol istismarlı, yengelerin ve baldızların her gün farklı yataklardan çıktığı, mizojinizm soslu 3 tane dizi ile Netflix şaha kalkar, izlenmeler tavan yapar.

Eksikleri olsa da Netflix Türkiye’den çıkan en farklı işti. Bir sezon daha yayınlanmasını isterdim ama yayınlandığı zaman o diğer işler gibi ses getirmediğinde tahmin etmiştim. Netflix Top10’da bile sadece 1 hafta kalmıştı. Üzüldüm bu habere açıkçası. :(