- Reaksiyon puanı
- 39,558
- Puanı
- 1,060
Kutlamaları alalım
Yazının o halini gördün mü?
Çok tebrik ederim 😘🙏🏽Ekli dosyayı görüntüle 120051Yaklaşık 7 sene önce üye olduğum forumda 20.000’ler kulübüne girmiş bulunmaktayım
Kutlamaları alalım![]()
Hangi detay?Yazının o halini gördün mü?bir detaya koptum
![]()
Yahu kendi konunu açıp o kısmı eklemen tuhaf olmuş. Ha son zamanlarda sadece kendinle konuşuyorsan o ayrıNiye yalan mı ?Sana sarmadım mı?@Cervantes
Güzel sadeYahu kendi konunu açıp o kısmı eklemen tuhaf olmuş. Ha son zamanlarda sadece kendinle konuşuyorsan o ayrı
Kopya çekmeninde bir kuralı var. Güya konuyu sen açtın. Her kısma yine ben el attım
Başlığı beğendin mi?
Onun konusuna yapmıştım onları. Sanada yakıştı
Senin orada saat 12 bile olmadı.Yakışır yakışmaz mı? Has adamım o benim, kütükler gibi fırıldak değildi.Onun konusuna yapmıştım onları. Sanada yakıştı
Haydi benden bu kadar. İyi geceler 💤
Evet olmadı ama ben foruma geri dönmeden önce 11 gibi uyurdum. Yeni yıldan bu yanada hafta içi 12’yi geçirmiyorum. Düzen önemliSenin orada saat 12 bile olmadı.Yakışır yakışmaz mı? Has adamım o benim, kütükler gibi fırıldak değiller.![]()
Cuma ve cumartesi 12 yi geçiriyor musun?Evet olmadı ama ben foruma geri dönmeden önce 11 gibi uyurdum. Yeni yıldan bu yanada hafta içi 12’yi geçirmiyorum. Düzen önemli![]()
Cumartesi günüde erken uyandığım için hayır ama cumartesi gecesi evetCuma ve cumartesi 12 yi geçiriyor musun?![]()
Okul yoksa neden erken uyanıyorsun?Kendine eziyet etmekten haz mı duyuyorsun?Cumartesi günüde erken uyandığım için hayır ama cumartesi gecesi evet![]()
Özel işlerim varOkul yoksa neden erken uyanıyorsun?Kendine eziyet etmekten haz mı duyuyorsun?![]()
Kutlama mesajı için diyorsan biraz daha beklemen lazım. Kutlama mesajı biraz geç gelecek çünkü özel bir nedeni var.@Cervantes sen gel bari.Nerdesin Gürkan ? Libidon batsın.![]()