Serenay Sarıkaya'nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Aile

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
unknown_316690155_478069531097304_4975948511844118922_n-819x1024.jpg

Serenay Sarıkaya 7 yıl sonra 'Aile' dizisi ile televizyona geri dönmeye hazırlanıyor!

Peri Masalı, Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Medcezir gibi yapımlarda yer alan başarılı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Aile' dizisi ile anlaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan karakterine hayat vereceği dizide Sarıkaya, daha önce Özge Özpirinçci ile anlaşılan psikolog Devin karakterine hayat verecek.

Aile, yakında Show TV'de!

Kaynak Birsen Altuntaş

Son yıllardaki diziler gösteriyor ki başrolller ne kadar ünlü olursa olsunlar iş senaryoda bitiyor. Senaryo iyiyse güzel bir iş ortaya çıkacaktır. Ama nedense Kıvançtan yeni bir 'Çarpışma' geliyor gibime geliyor.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Açıkcası böyle ünlü isimler başrol olunca senaryo ile ilgili beklentim azalıyor.
Serenay genel olarak beğendiğim amma oyunculuğunu beğenmediğim isim. Özge için ise üzüldüm.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Koskoca Ay Yapım'ın sosyal medyadaki avelce yorumlar yüzünden anlaştığı oyuncuyu yarı yolda bırakıp yerine star isim alma telaşına girmesi büyük rezillik. Özge'nin adı uzun zamandır bu projede geçiyordu ve daha birkaç gün önce röpörtaj verip diziyle ilgili heyecanını paylaşmıştı. Ama sektör yine iğrençliğini göstererek kadın oyuncu harcamayı tercih etmiş (Bodrum'daki evini kapatıp İstanbul'a gelmiş ama yarı yolda bırakılmış). Serenay oyunculuk bakımından Özge'nin tırnağı olamaz ama sırf çok daha ünlü bir isim diye menajer gazının da etkisiyle tepeden inebiliyor. Ayrıca bunu herkesten beklerdim de Ay Yapım gibi rüştünü ispat etmiş bir şirketten beklemezdim. Oyuncular tabii ki değişebilir ama öğrendiğim başka şeylere göre olay sıradan bir değişimden çok daha fazlası. Nitekim bu çıkarcılığın karşılık bulamayacağını ve dizinin beklenen etkiyi yaratamayacağını düşünüyorum umarım öyle de olur.

Koskoca Ay Yapım'ın sosyal medyadaki avelce yorumlar yüzünden anlaştığı oyuncuyu yarı yolda bırakıp yerine star isim alma telaşına girmesi büyük rezillik. Özge'nin adı uzun zamandır bu projede geçiyordu ve daha birkaç gün önce röpörtaj verip diziyle ilgili heyecanını paylaşmıştı. Ama sektör yine iğrençliğini göstererek kadın oyuncu harcamayı tercih etmiş (Bodrum'daki evini kapatıp İstanbul'a gelmiş ama yarı yolda bırakılmış). Serenay oyunculuk bakımından Özge'nin tırnağı olamaz ama sırf çok daha ünlü bir isim diye menajer gazının da etkisiyle tepeden inebiliyor. Ayrıca bunu herkesten beklerdim de Ay Yapım gibi rüştünü ispat etmiş bir şirketten beklemezdim. Oyuncular tabii ki değişebilir ama öğrendiğim başka şeylere göre olay sıradan bir değişimden çok daha fazlası. Nitekim bu çıkarcılığın karşılık bulamayacağını ve dizinin beklenen etkiyi yaratamayacağını düşünüyorum umarım öyle de olur.

8 yıl sonra ve Kıvanç ile bakalım Serenay Sarıkaya nasıl bir performans gösterecek, bence de rol daha çok Özge'ye yakışıyordu ama Serenay ismini gördüğüm için sevindim merakla bekliyorum.

• Olmamış
Reactions: kerem
İşin perde arkasını bilemem ama Kıvanç'ın yanına daha çok yakışan bir ismin gelmesine sevindim.

İddialara göre Özge cidden yarı yolda bırakılmış ve dizinin kanalı da henüz net değilmiş.

Rezil ötesi bir karar. İşin arkasında Yakamoz'un etkilerinin olduğu aşikar ama Kerem Çatay'a yazıklar olsun. Ay Yapım defteri Çukur bitttikten sonra kapanmıştı zaten. Bir daha da açılmaz. Özge'nin çok daha iyi projelerde yer alıp çekemeyenleri tekrar kudurtması dileğiyle. :X

Rezil ötesi bir karar. İşin arkasında Yakamoz'un etkilerinin olduğu aşikar ama Kerem Çatay'a yazıklar olsun. Ay Yapım defteri Çukur bitttikten sonra kapanmıştı zaten. Bir daha da açılmaz. Özge'nin çok daha iyi projelerde yer alıp çekemeyenleri tekrar kudurtması dileğiyle. :X
Yakamoz nedir?

Sopranos'tan uyarlanıyor cast'ın sopranos ile alakası yok. Tanıtım dosyası geldi, Sopranos'tan uyarlandığını bilmeyen bir kişi okusa hiçbir şekilde anlayamaz. Kıvanç'ın eşini oynayacak Canan Ergüder belki biraz uyumlu orijinali ile. SErenay'ın falan alakası yok orijinali ile, orijinalindeki kişi balık etli biri. Onu geç en az 15 yaş daha küçük kalıyor Serenay. Kıvanç desen zaten alakası yok. Tonny bildiğin göbekli. neyse, göreceğiz bakalım.

• Beğendim
Reactions: B4RON