Kızılcık Şerbeti'nden Ön İzleme Yayınlandı! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,521
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FdzxoGjXEAARa3d

Show TV'nin Gold Film imzallı merakla beklenen yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin ilk bölümünden bir sahne yayınlandı

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın başrollerini paylaştığı dizi, doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kızılcık Şerbeti ilk bölümüyle cuma 20.00'de Show TV'de!

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Ahmed
Evrim Alasya çok iyi oynamış.

Bakalım Yalı Çapkını gibi "Gerçek bir hikayeden uyarlanmışdır" yazısı koca koca yazacak mı ekrana. :A

Söyleyecek çok şey var aslında ama şu dizinin neden böyle bir zamanda ortaya çıkarıldığı o kadar tesadüf değil ki...

Tek dileğim 3-4 bölümde halkın onlara tokat gibi verecekleri reyting sonuçları olur. Keza aklı olanın bu diziye primin kırıntısını dahi vermemesi lazım.

Daha tanıtımıyla eleştirilince gerçek bir hayat hikâyesi yazısına sığınmayı tercih etmişler.

• Olmamış
Reactions: Angelica
Gerçek bir hikayeden yazısı bakalım büyük mü küçük mü olacak ekranda? :F Tutar gibi.

Ay sanki insanların gerçek hayatları 4 4'lükmüş gibi yorum yapmış herkes. Açın Esra'yı Müge'yi bundan bin beter ne çirkinlikler oluyor. Klasik Türk milleti işte bir açık buldu mu dayanamaz sızar.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Yorumlar inanılmaz neyse önizlemedeki sahne çok güzel Evrim Alasyanın aptal demesine bayıldım :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06