Darmaduman'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FeuITq0WQAIGcWl

FOX’un Ay Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Darmaduman'ın yayın tarihi belli oldu.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun'un başrolünü paylaştığı dizi, gelecek haftadan itibaren perşembe akşamları izleyici ile buluşacak.

Darmaduman, ilk bölümüyle 27 Ekim Perşembe 20.00'de FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Mantıklı bir gün seçmişler ama yeni yılı göreceğine inanmıyorum böyle projeler artık sadece dijital'de tutar.

En iyi günü seçtik, tutacak inşallah. Allah'ım artık dizilerimizin kıymeti bilinsin. :T :bhr:

Kurtlar sofrasına Hoş geldin yeni dizi diğer diziler seni ham yapacak :F

Diziden yeni kareler de harika. Tutacak inşallah bu dizi ve Ay Yapım bize bir iş daha çekecek inşallah. :bhr:

Cuma sabahına kadar yanlış bir gün seçimi olduğunu düşünüyordum ama şu an gayet doğru geliyor. Senaryosu sağlam ise rahatlıkla zirveyi alabilir. Fazla dizi olmasına rağmen Camdaki Kız ve GHBG dışında istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden yok.

Kamera Arkası programında dizinin oyuncularının konuştuğu kısım:

Kamera Arkası'nda çok güzel konuştular, tam her şeyiyle mükemmel gençlik işi geliyor. İnşallah tutar. :bhr:

Dizinin senaristi kim? (b) Damla bilmem ne ise izlemeye değer değil, baştan söyleyeyim. :A

Elite gibi bir teaser olmuş dizide yer almayan sahneler kullanarak yapılmış ve önceden söylediğim gibi bu dizi dijital'de tutardı ama free tv'de tutmaz yeni yılı göreceğine sanmıyorum.