'Güzel Günler' Dizisi TRT 1'de Yayınlanmayacak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,285
Puanı
1,060
Fb49m_PX0AI5LMS

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Güzel Günler'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Ecem Erkek, Yıldıray Şahinler, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler'in paylaştığı yapımın TRT 1'de ekrana gelmesi planlanıyordu. Fakat son gelişmelere göre dizinin yayınlanacağı kanalın henüz belli olmadığı öğrenildi.

Güzel Günler, yeni sezonda başlıyor!

Kaynak: Birsen A.

Trt kendisi kaybeder. Hangi kanalda olursa olsun bu kadro ile bu dizi iş yapar. Star Tv daha iyi olur ama dizi için. Hem boş günleri mevcut, hem de böyle bir diziyi kolay kolay harcamaz ve kıymetini bilir diye düşünüyorum. Fox'tan uzak dursunlar çünkü o kanal yeni alacağı diziler için bir bahane bulup erkenden bitirebilir dizi kitlesini bile bulamadan.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Star olmasını diliyorum... Hem yapımcının aynı kanala bir dizisi daha var.

Trt kendisi kaybeder. Hangi kanalda olursa olsun bu kadro ile bu dizi iş yapar. Star Tv daha iyi olur ama dizi için. Hem boş günleri mevcut, hem de böyle bir diziyi kolay kolay harcamaz ve kıymetini bilir diye düşünüyorum. Fox'tan uzak dursunlar çünkü o kanal yeni alacağı diziler için bir bahane bulup erkenden bitirebilir dizi kitlesini bile bulamadan.
ATV'ye görünmesinde kime görünürse görünsün.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Basın bültenlerinde, Birsen Altuntaş'ın haberlerinde kanal adı ısrarla geçmediği için şaşırtmadı ama yine de nisan ayından beri TRT'de olacağı söylenen işin yeni sezon öncesi ortada kalması ilginç. Bu sezon Gecenin Ucunda'yı da yapacağı (ve genel olarak TMC'yle arası iyi gittiği için) akla ilk gelen alternatif Star elbette. Zaten ekip nedeniyle Aramızda Kalsın vibe verirken bir de onunla aynı kanalda yayınlanması çok daha iyi olur. :Z

Zeynep Çamcı kısa süre önce Star'ın Instagram hesabını takibe almış artık buna mı yormak lazım bilemem. :A

Binnur Kaya kendine yazık edecek diye çok korkmuştum. Güzel haber.

• Beğendim
Reactions: Angelica