Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,542
Reaksiyon puanı
56,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
are2f0g.


ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Gül Masalı'nın karakter detayları belli oldu.

Yapımcılığını Pastel Film'in, yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği, başrollerini; Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ve Zehra Yılmaz'ın paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Gül Masalı, ilk bölümüyle çok yakında ATV'de!

0

Gonca Aydın (Gülper Özdemir)
Endüstri mühendisi. Annesiz büyümüş. Kendi ayakları üzerine basmaktan başka çaresi kalmayınca, hayatın zorlukları karşısında güçlü durmayı öğrenmiş. Duygularını yoğun şekilde yaşıyor. Gerektiğinde risk almak pahasına, ani kararlar veriyor. Haksızlık karşısında susmayan Gonca, kendi iç sesine kulak veren, sıra dışı, çocuksu mutluluklara sahip, renkli bir kadın.

İşten ayrılmak zorunda kaldığı gün, Isparta'dan gelen bir haberle hayatı değişir. Yıllar önce kaybettiği annesinden miras kalan ev ve gül bahçesi, Gonca için yeni bir yaşamın kapılarını aralar. Ailesinin geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenirken, çalışan çiftçi kadınların güçlü destekçisi olacak Gonca'ya, mücadele dolu yolculuğunda Fatma Ana rehberlik yapacaktır. Kalbinin asıl sahibi Toprak'la aralarında büyüyen aşk ise, bir masala dönüşecektir.
0

Toprak Atabey (Erdem Kaynarca)
Adı gibi toprağı ve onun sağladığı dinginliği seviyor. Mimar, ama lavanta yetiştiren ailesinin işle ilgili sorumluluğunu üzerine almış. Anne babasıyla kurduğu mesafeli ilişki, yurtdışında yalnız geçirdiği yıllar, gönlünü kaptırdığı ve sonra onunla Türkiye'ye dönmeyi reddettiği için ayrıldığı sevgilisi Ece… Tüm bunlar onda, kökü sağlam ağaç gibi, bir yere ait olma ihtiyacını kuvvetlendirmiş. Hayal gücü geniş, ama düş dünyası herkese kolay kolay açılmıyor. Toprak, Gonca'yla karşılaştığında aşkın okunu kalbinin tam ortasından yer. Gonca'nın korkularını yenmek, onun güvenini kazanmak ve Ece'nin evlenme teklifleriyle Gonca arasında seçim yapmak zorunda kalan Toprak, sert fırtınalarda dalları yere uzanan ağaçlara dönecektir. Kırılsa bir daha kökünü bulamayacak, eğilse başı üstündeki göğü kaybedecek bir ağaç...
0

Arda Seçkin (Sarp Can Köroğlu)
Gonca'nın çocukluk arkadaşı. İşinde yükselmeye çalışan bir avukat. "Şeytan tüyü var" dedikleri cinsten, girdiği her yerde dikkat çeken biri. Gösterişe önem veriyor. Uzun yıllardır Gonca'ya aşık, ama onu kaybetmemek için bir türlü duygularını açığa vuramamış. Gonca'nın zaman içinde Toprak ile büyüyen aşkı, onu akıl almaz kötülükleri gerçekleştirebilen birine dönüştürecek. Öfkesi onu, Toprak ve Gonca'ya zarar verecek kötülükler yapmaya kadar götürecek. Arda, masum bir platonik aşık iken, hırsı ve öfkesine yenik düşerek, Ece'yle işbirliği yapacak ve adım adım tehlikeli birine dönüşecektir.
0

Zehra Yılmaz (Ece Kardaş)
Toprak'ın eski sevgilisi. Hırslı, güzel, donanımlı ve kafasına koyduğu bir şey için dünyayı yakabilecek kadar kararlı. Yıllar evvel gelmeyi reddettiği Isparta'ya hem iş hem de zamanında gözden çıkardığı aşkı Toprak'ı yeniden kazanmaya gelir. Bu dönüş, başlangıçta Toprak'ın gözünü boyamak için iyi niyetli adımlar, eski aşka duyulan dayanılmaz özlem ve hataların telafisi gibi görünse de altında yatan, yine elde etme arzusu ve kazanma hırsıdır. Ece, hafife aldığı Gonca'nın duygusal gücünü fark ettiğinde ise, onu karşı açtığı savaşı kazanmak için her türlü yolu deneyeceği bir mücadeleye girişir.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,681
Reaksiyon puanı
56,838
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Bir kerede eski sevgili olmasın yahu bakalım ne yapacak reytingde
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,542
Reaksiyon puanı
56,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Neden bilmiyorum ama bu diziyi merakla bekliyorum. Tanıtımları, kadrosu ve hikayesi ilgimi çekti. :A Bu sezonun izlemekten işi işi olacaktır muhtemelen ama en az 13 bölümü görsün isterim.

Bir de Isparta'ya gelen keşke Gonca değil de Toprak olsaydı, daha fazla ilgi çekerdi ve Hanım Köylü gibi olabildi. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam

AteşBöceği

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2016
Mesajlar
3,531
Reaksiyon puanı
3,663
Puanı
410
Isparta da köklü bir aile falan yok öyle şeyler inanmayın😅😂😀
Yıllar önce gülpare yi çekmişlerdi o dönem bakamadım sonradan izlemiştim ya diziyi bakalım bu nasıl bir iş olacak bana da tutar gibi gelmiyor