'Ah Canım Hayat'ın Başrol Oyuncuları Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,634
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FRb8VSrXMAIyzAJ
FRb8VSnXoAImBut

Süreç Film imzalı 'Ah Canım Hayat'ın başrol oyuncuları belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Yıldız Hülya Bilban'ın oturacağı, senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı dizinin başrolünde son olarak 'Aşk Mantık İntikam'da oynayan İlhan Şen (Kaan) ile güzel oyuncu Deniz Işın (Firıze) yer alacak.

Çekimleri 12 Mayıs'ta başlayacak olan dizinin kadrosunda; Toprak Can Adıgüzel (Feryat), Muttalip Müjdeci (Muhsin), Beran Soysal (Mehmet), Çağdaş Onur Öztürk (Taner), Onur Gözeten (Ömer), Derya Pınar Ak (Çiğdem), Nimet İyigün (Zeynep), Ozan Yiğit (Serdar) ve Zeynep Oymak (Ayşegül) yer alıyor.

Ah Canım Hayat yakında ATV'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Şu genç oyuncuların sırf şöhretim elden gitmesin korkusuyla peş peşe projelere atlamasından o kadar sıkıldım ki. Geçen hazirandan beri iş çekiyorsun be adam tatil yap biraz. :A

Böylece Damla kurtuldu diye sevinen @bazinga da bir diğer favori Türk kadın oyuncusunu televizyona kaptırmış oldu. :A

Şu genç oyuncuların sırf şöhretim elden gitmesin korkusuyla peş peşe projelere atlamasından o kadar sıkıldım ki. Geçen hazirandan beri iş çekiyorsun be adam tatil yap biraz. :A

Böylece Damla kurtuldu diye sevinen @bazinga da bir diğer favori Türk kadın oyuncusunu televizyona kaptırmış oldu. :A
Leyla ile Mecnun'da devam edecektir inşallah da fazla sorun olmayacaktır bu talihsiz olay. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Aşk Mantık İntikam oyuncuları hiç vakit kaybetmeden dizilere başlıyor :A

Deniz Işın 2-3 yıldan beri aralıksız oynuyor, biraz ara verse yüzü dinlenir :D

Genel hikaye ve karakter detaylarını okudum. Çok ağır bir hikayesi var, yaz işi olarak nasıl yayın verecekler bilemiyorum. Çok ağır hikaye. Süreç şaşırtmıyor.