Kanal D'den Yeni Dizi: 'Hayallerim, Babam ve Sen'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,963
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hylk129.jpg

Ekranların sevilen kanalı Kanal D'den yeni bir dizi geliyor!

Başarılı günlük dizilerin yanı sıra 'Yuvamdaki Düşman' dizisinin yapımcılığını üstlenen Focus Film, Ağustos ayında Kanal D'de ekrana gelecek 'Hayallerim, Babam ve Sen' adlı yeni bir dizi hazırlıyor.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin başrolünde son dönemin başarılı genç oyuncusu Mehmet Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç yer alacak.

Çekimleri Mayıs ayının son günlerinden başlayacak olan ve Tansel Öngel ile Hazar Motan'ın adının geçtiği dizide Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Tüzünataç ise menajerine hayat verecek.

'Hayallerim, Babam ve Sen' yakında Kanal D'de!

Kaynak: @evyapimibira / Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Geçenlerde Berrak'ı aklımdan geçirmiştim epey özledim umarım anlaşıp bu yaz izleriz Queen'i. :bhr:

tims-b-productions-19007.jpg
focus-film-7260.jpg

Tims&B Productions ve Focus Film'den Kanal D'ye yeni dizi!

'Teşkilat' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerinin yapımcılığını üstlenen ve yeni sezon için 'Harikalar Diyarı' dizisini hazırlayan Tims&B Productions, Focus Film ile yaz sezonu için Kanal D'ye yeni bir dizi hazırlıyor.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı öğrenilen dizinin kadrosunda Tansel Öngel, Berrak Tüzünataç, Ozan Dolunay ile Hazar Motan'ın adı geçiyor.

Kaynak: @evyapimibira
Tims KanalD ye dizi yapmasın 😅 en son leke yi yaptı ve gördü gününü

t25_misafir-giray-kimdir-ozan-611.jpg

s-b724550e5b49704c8cf3ee4720d4745448c5a22c.jpg

'Hayallerim, Babam ve Sen' dizisinin başrol oyuncuları belli oldu!

Geçtiğimiz gün Focus Film'in yaz sezonu için Kanal D'ye yeni bir dizi hazırladığını şu konuda duyurmuştuk. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizide Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç başrolleri paylaşacak.

Mayıs sonunda çekimleri başlayacak olan ve Ağustos sonunda yayında olması planlanan dizide yakışıklı oyuncu Ozan Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Berrak Tüzünataç ise menajerine hayat verecek.

'Hayallerim, Babam ve Sen' yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ne uzun ismi varmış ya Berrakla Ozanı uyumlu bulmadım ya

• Güldürdün
Reactions: NES
Konu güncellendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin adı 'Hayallerim, Babam ve Sen' olarak belirlendi. Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç ise kesinleşmiş.
Ozan Dolunay varsa çok sürmez :A
Cevdet Mercan varsa Tims gözünü karartmiş. BZÇ'den daha total iş geliyor demektir:F Gerçi bzç kanal faktörüyle total de neyse:A
Ana oğul ortak olmuşlar. :A
Geçenlerde Berrak'ı aklımdan geçirmiştim epey özledim umarım anlaşıp bu yaz izleriz Queen'i. :bhr:

Has kadro dijitale geçtiğinden beri kurulan televizyon dizisi kadrolarından pek tatmin olamıyorum nedense.