İkincilik adına final maçı.Fenerbahçe taraftarı şu maçı final maçı olarak görüyor ne ara bu kadar kudreti azaldı bu camianın...
İşte ikinciliğe eskiden burun kıvırırdık..İkincilik adına final maçı.![]()
Bu sene ikinci olursak her sene yükselen bir grafik olacak Ali Koç döneminde.İşte ikinciliğe eskiden burun kıvırırdık..
Kicktipp'te Fenerbahçe yener dedim yıllar sonra, tabii ki yeniliyoruz.Ben ve @bazinga gibi isim ezberlemeye boş ver.![]()
Ben ve @bazinga gibi isim ezberlemeye boş ver.![]()
Bir işimizde düzgün gitse şaşarım.Ferrari'yi düzelttik, bu bozuldu.Hikmetin sual olunmaz ama yaradan bir yerden alıyor, diğer tarafa veriyor.Kicktipp'te Fenerbahçe yener dedim yıllar sonra, tabii ki yeniliyoruz.![]()
Şimdi milli maça odaklandık zaten. Lig maçlarına var daha.Şimdi herkes sussun, nazar değdirmesin, özellikle sen @bazinga. @The_Erinch dayım sen de, @emreemreu sen de. @xdragxx konuşabilir, zaten takımı sürekli gömdüğü için ters tepiyor.![]()
Milli maçlardan sonra sert düşüşe geçtiğimizi bilmeyen de yoktur zaten.Şimdi milli maça odaklandık zaten. Lig maçlarına var daha.![]()
Hakemler müdahale etmese Lider Giresun 5 puan fark olacaktı @emreemreuBu sene ikinci olursak her sene yükselen bir grafik olacak Ali Koç döneminde.
İlk sene 6, sonra 7, sonra 3 ve bu sene de 2. olursak, seneye de şampiyon oluruz. 😛
Olsun, Giresun'um gönüllerin şampiyonu.Hakemler müdahale etmese Lider Giresun 5 puan fark olacaktı @emreemreu