FOX'un Gündüz Kuşağında Sürpriz Değişiklik!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,012
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOXLogo.jpg

FOX'un gündüz kuşağında sürpriz değişiklik!

Yapımcılığını Karga Film'in, içerik uygulayıcılığını Kebriye Koç'un üstlendiği ve sunuculuğunu başarılı muhabir Fulya Öztürk'ün yaptığı 'Fulya ile Umudun Olsun' programı bugünden itibaren eski saatinde (16.00) ekrana gelmeye devam edecek.

Programın 18.00'de bitmesinin ardından ise ana haber bültenine kadar kanalın sevilen dizilerinin tekrarları (Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Son Nefesime Kadar, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam) ekrana gelecek.

Kısacası, kanalın bugünden itibaren uygulayacağı yeni yayın akışı şöyle:
  • 08.00 - İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat (Canlı)
  • 10.45 - Ekonomi Arası (Canlı)
  • 11.00 - Çağla ile Yeni Bir Gün (Canlı)
  • 13.00 - En Hamarat Benim İşim (Yeni Bölüm)
  • 16.00 - Fulya ile Umduun Olsun (Canlı)
  • 18.00 - Dizi Tekrarı
  • 19.00 - Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
E zaten dizilerden önce de 1 saat özet veriliyor ne gerek var ki. :A Belki başka bir şeyin hazırlığıdır.

Fulya'nın saatini neden ısrarla kısa tutmaya çalışıyorlar acaba?

Diziler 1 saate yakın özet veriyor bari özeti kısa tutsalar

Dizi tekrarından para kazanacak sanırım show kanal d star TRT de var gunduzde dizi tekrarı.Zuhal topal varken öyle bişey yoktu.Bari eski dizilerın tekrarı olsa guncel diziler değilde

Bez Bebek'i A2'ye vermeselerdi tam bu saatte iyi oranlar alabilirdi.

Disney TR'ye operasyona başlatmiş sanki:A Acaba Haber öncesi dizi mi yayınlayacakalr yine:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Müge gıbı sonuca bağlanmıyomu .Sonuca bağlamasan izlenmez tabi.Didemde bağlamıyo galıba
Müge nasıl bilmiyorum ama Fulya'da 2 aydır işlenen konuda 4-5 şüpheli bulundu, herkesi tek tek çıkardılar programa ama bir şey yapılamadı. Bugün de aileden bir şüpheli çıktı ama aileyi yaşadıkları şehire gönderdiler, takipte kalacağız dediler. Yani sonuca bağlanmadı.