'Ece Üner ile Susma' Final Yapıyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3z915d6.jpg

'Ece Üner ile Susma' final yapıyor!

Yapımcılığını Bloom Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu başarılı spiker ve yazar Ece Üner'in üstlendiği; haksızlıklar karşısında "susma'"diyen program, düşük giden reytinglerden ötürü final yapma kararı aldı.

9 Ağustos Pazartesi günü yayın hayatına başlayan ve hafta içi her gün 15.30'da ekrana gelen program yarın son kez izleyici karşısına çıkacak.

Ece Üner ile Susma, final bölümüyle yarın 15.30'da Kanal D'de!

Kaynak: Medyabey

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ece Üner çok iyi sundu bence, sunumunu beğendim. Programa yakıştı ama ilgi çekemedi. Saatindeki rakipleri daha etkili oldu, daha çok dikkat çekti. Maalesef olmadı...

Ece Üner haber sunmaya döner umarım, haber sunumu ayrı başarılıydı.

Yayından kaldırılır sanıyordum şaşırdım :A. Böyle bir program sunması çok güzel ama haber sunmaya devam etse daha güzel olur:Z

Sen gel Show TV'de yarattığın imajı (en azından çoğu insanın gözünde olumlu denebilecek bir konumdaydı) iki tane fake gözyaşıyla, tanıtımda kullandığın çığlıklarla silip at ama program anca sezon ortasına kadar gidebilsin. Bile bile lades diye buna denir.

Alternatifleri kendi şartlarına göre iyi giderken muhtemelen Ece Üner iyi gider diye bu seçimi yaptı işin içinde kendisinin etkisini de düşünerek ama maalesef beklenen etkiyi yaratamadı... Haber kanallarında bir programa başlasa artık ne de iyi olur.

Show Ana Haberden bu program için neden ayrılır ki insan. Üstelik haber sunumunda insanların üzerinde daha iyi bir intiba bırakmışken. İlk gördüğümde de inanamamıştım. Ne amaçla seçti acaba ?

Haber sunucusu olarak geçen yıl özellikle inanılmaz ün kazanmışdı. Hatta Armağan Çağlayana konuk olduğu bölüm 8 milyon izlenmiş.
Amma bu sunduğu program hiç başarılı olamadı. Çünkü karşısında Esra ve Didem var.

Haber kanalında devam edebilir, ve ya yeniden Show-a döner belki.

• Beğendim
Reactions: cookies
Herkes fulya meşhur değil tutmaz, ece çok meşhur garanti tutar dedi. Sonuçlar ortada.

Bu işi beceremedi maalesef gündüz kuşağına uygun değil…

Haber sunucusu olarak geçen yıl özellikle inanılmaz ün kazanmışdı. Hatta Armağan Çağlayana konuk olduğu bölüm 8 milyon izlenmiş.
Amma bu sunduğu program hiç başarılı olamadı. Çünkü karşısında Esra ve Didem var.

Haber kanalında devam edebilir, ve ya yeniden Show-a döner belki.
Show Tv'ye ortadan tekrar dönmesi çok zor. Dilara Gönder ile bir anlaşma var ortada.

Haber sunmaya devam etsin bence burdada başarılı idi ama habere devam etmesi daha iyi olur

En büyük hendikabı seyircisiz olmasıydı. Studyoda seyirci olmazsa o program istediği kadar reality olsun nafile. Bire bire reaksiyon almalı.

Neyse kocası CNN'e döner yine kendisi de Kanal D haberi sunar:A @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Tutmasına kesin gözüyle baktığım ve Esra Erol ile Didem Arslan Yılmaz'la kafa kafa gideceğini düşündüğüm bir programdı, reytingleri büyük hayal kırıklığı oldu. O yüzden bu karar da şaşırtmadı. Başlarında da takip etmiştim programı, ama sonrasında Ece Üner'den dolayı bırakmıştım (en ciddi anlarda gülüyordu).

Yukarıda denilmiş, Deniz Bayramoğlu CNN'e geçebilir Ece Üner de Kanal D Ana Haberi sunabilir. Spiker olarak devam etmeli kariyerine kesinlikle.

Şaşırtmayan bir karar güzel bir haber programında olsa daha iyi Show haber değil ama

Son düzenleme: