Ruhunuzu Şeytana Satar Mıydınız?

Ruhunuzu Şeytana 1 Milyar Dolar Karşılığında Satar Mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • This poll will close: .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
040EBAF9-43B8-4DA2-850C-C7160CD0AA69.jpeg

Diyelim ki bir gün şeytan karşınıza çıktı ve 1 Milyar Dolara (milyon değil, milyar…) ruhunuzu satın almak istediğini söyledi.

1 Milyar dolarla bütün hayatınız kurtulacak, dünyanın sayılı zengini arasında yer alacaksınız… Fakat ruhunuz şeytana ait olacak.

Teklifi kabul eder miydiniz yoksa geri mi çevirirsiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 111200

Diyelim ki bir gün şeytan karşınıza çıktı ve 1 Milyar Dolara (milyon değil, milyar…) ruhunuzu satın almak istediğini söyledi.

1 Milyar dolarla bütün hayatınız kurtulacak, dünyanın sayılı zengini arasında yer alacaksınız… Fakat ruhunuz şeytana ait olacak.

Teklifi kabul eder miydiniz yoksa geri mi çevirirsiniz?
Fenerbahçe’den kaynaklı sinirlerim oynuyor sadece

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ruhunuzu şeytana satsanız ne olurdu? Bu sorunun cevabını Ümit Ünal'ın senaryosunu yazdığı, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mazhar Alanson'un başrolünü ve MFÖ ile birlikte müziklerini yaptığı Arkadaşım Şeytan (1988) isimli fantastik filmi izleyebilirsiniz.

Ruhunuzu şeytana satsanız ne olurdu? Bu sorunun cevabını Ümit Ünal'ın senaryosunu yazdığı, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mazhar Alanson'un başrolünü ve MFÖ ile birlikte müziklerini yaptığı Arkadaşım Şeytan (1988) isimli fantastik filmi izleyebilirsiniz.
'Sana Leyla'yı değil Leyla'nı getirebilirim.', 'Ruhsuz Dostum.' replikleriyle ün salan Leyla ile Mecnun karakteri Şeytan ile de bu soruya cevap bulabilirsiniz... :A

Ben satar mıydım peki... ASLA... Kontrolü elimde tutmayı severim başkalarına bırakmam...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
'Sana Leyla'yı değil Leyla'nı getirebilirim.', 'Ruhsuz Dostum.' replikleriyle ün salan Leyla ile Mecnun karakteri Şeytan ile de bu soruya cevap bulabilirsiniz... :A

Ben satar mıydım peki... ASLA... Kontrolü elimde tutmayı severim başkalarına bırakmam...
O da var amao bölümün esin kaynağını yazmak istedim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

O da var amao bölümün esin kaynağını yazmak istedim. :A
Konuyu yine bir şekilde balon diziye getirmişler, gerçekten inanılmaz… @Maskeli Fedai @MasacRE

@Tolstoyevski rica etmişti zamanında diye hatırlıyorum, yoksa ne işim olur o balon dizinin konusuyla. :A

Silsem mi ahahahaha? :A @Maskeli Fedai

Sil sayın Gs'li dostum acıma.. @MEnes @MasacRE
Hı hı aynen kesin silersin... O konu silindiği an ortalığı tarumar ederim... :A
------

Cevabımızı verdik @Araf isimli politikacıya Dosi hanım. :A

LİM isimli diziye bir kere “balon dizi” derlerse silmeyeceğim… @MEnes @MasacRE @Araf
Bana LEYLA İLE MECNUN için o kelime öbeğini kullandıracak herhangi bir güç yok bu dünyada... :A

@Tolstoyevski rica etmişti zamanında diye hatırlıyorum, yoksa ne işim olur o balon dizinin konusuyla. :A

Silsem mi ahahahaha? :A @Maskeli Fedai

Cevabımızı verdik @Araf isimli politikacıya Dosi hanım. :A

LİM isimli diziye bir kere “balon dizi” derlerse silmeyeceğim… @MEnes @MasacRE @Araf
Bir yönetici yapılan konu açma ricalarını geri çevirmez. Sevmediği bir film veya dizide olsa görev icabı yapmak zorundadır. Objektiftir. Tarafsız olmak zorundadır.

Bu konuda haklısınız Sherlock Bey.

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Sherlock and MEnes
Sayın Gs'li dostumu korurum.. @MasacRE
Bana MEnes'e gücünüz yeter mi acaba... Bir düşünün derim... @Sherlock @MasacRE
------

Bir yönetici yapılan konu açma ricalarını geri çevirmez. Sevmediği bir film veya dizide olsa görev icabı yapmak zorundadır. Objektiftir. Tarafsız olmak zorundadır.

Bu konuda haklısınız Sherlock Bey.
Bak bak hemen de nasıl yönetici moduna girdi... Ben açamaz mıydım, benden rica etseydi @Tolstoyevski o zaman...