Yeşilçam - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragman | BluTV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,655
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FCFRXfsXMAcn7c2

BluTV'nin sevilen dizisi Yeşilçam'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Sunset Film'in, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, başrollerini Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ile Selin Şekerci'nin paylaştığı dizinin yeni sezon ilk 5 bölümü 28 Ekim Perşembe günü platformda yayınlanacak.

Yeşilçam, yeni sezon ilk 5 bölümüyle 28 Ekim Perşembe günü sadece BluTV'de!

Kasım demişlerdi ama o zamana bile kalmamış üstelik sezonun yarısı aynı anda. 😱 Muhtemelen Saklı da başlayacağı için acele ediyorlar ama fazla abartmışlar. Neyse fragman iyi görünüyor kaç bölümse izleriz artık. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
İlk iki bölüm tamam da, ilk beş bölüm birden yayınlamak pek doğru gelmedi. Bir anda bitirmeye çalışıyormuş gibi oldu böyle.

İlk sezon beklenen ilgiyi görememişti :(

Geri kalan bölümleri teker teker mi yayınlayacaklar? :A

Ben son bölümün çıkmasını beklerim yine, zaten daha çok yeni izledik ilk sezonu...

İkinci sezon ile ilgili bilgi:

Yeşilçam'ın ikinci sezonunda; 1969'un sonu 70'lerin başına yolculuk yapacağız. Artık her şeyin daha hızlı aktığı, daha renkli bir dünyadayız. Yeşilçam'ın kendi dünyası da bu renklilikten nasibini alıyor. Semih Ateş'in mücadelesi ise daha da sertleşiyor. Yeşilçam'ın o melodram dünyası da yaşanan olaylar nedeniyle daha heyecanlı bir aksiyona doğru yöneliyor.
Geri kalan bölümleri teker teker mi yayınlayacaklar? :A

Ben son bölümün çıkmasını beklerim yine, zaten daha çok yeni izledik ilk sezonu...
İlk sezon beklenen ilgiyi görememişti :(
İlk iki bölüm tamam da, ilk beş bölüm birden yayınlamak pek doğru gelmedi. Bir anda bitirmeye çalışıyormuş gibi oldu böyle.

Şu iç bayıcı havasından uzaklaşacak olmasına sevindim merakım arttı. :Z

BluTV buldu Çağatay'ı senede 2 sezon yapıyor pes. :A

Görüntüler şahane :bhr:

Netflix insanlara dizi konusunda çabuk tüketmeyi aşiladi. İnternet dizileri sarkıtılmaya gelmez. Takip edemezsin.TV kanallarında her 45 dakka bi bangır bangır bir hafta dizilerinin tanımı yapıldıgından unutma ihtimalin de yok ama internet dizileri için böyle bir hitmal olamaz. Reklam vermek zorunda kalır ki bu çok maliyetli olur. Bence hepsini yayınlamalı.

Görüntüler şahane :bhr:

Netflix insanlara dizi konusunda çabuk tüketmeyi aşiladi. İnternet dizileri sarkıtılmaya gelmez. Takip edemezsin.TV kanallarında her 45 dakka bi bangır bangır bir hafta dizilerinin tanımı yapıldıgından unutma ihtimalin de yok ama internet dizileri için böyle bir hitmal olamaz. Reklam vermek zorunda kalır ki bu çok maliyetli olur. Bence hepsini yayınlamalı.
Netflix'in arşivi çok geniş, o çok normal, yerli diziler azar azar gelmeli diye düşünüyorum, böyle daha çok ilgi çekiyor. Sosyal medya hesaplarında bölümlerin geldiğine dair duyurusunu sürekli yaparsın, daha iyi. Hepsini birden yayınlandığında dizi arada kaybolur gider. Mesela ilk iki ya da üç bölümü yayınlayıp, haftalık yayınlansa daha iyi olurdu. Her hafta fragmanlı dizinin reklamını yaparlardı. Bizim ülkede daha çok böyle ilgi çekiyor, tabii bana göre. Netflix'in geniş arşivi olduğu için stratejisi hepsini bir anda yayınlamak.

Fragman ve Çağatay çok iyi gözüküyor. :bhr: 5 bölümü birden yayınlayıp, kalan 5 bölümü hafta hatta yayınlayacak olmaları da saçma duruyor. :A

İlk sezon 4 bölümünü izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam, onları ve kalan bölümleri tekrar izleyip yeni sezon bölümlerini izlemeye başlarım.